Tehnički kutak > Tuning skutera
Problemi, nudim nagradu za rješenje
Hostage:
--- Citat: _nino - 18 Kolovoz, 2008, 23:22:51 ---Dajte ljudi, budimo realni, nijedna serijala ne ide preko 85 (osim ako nije neka malo veca nizbrdica, pa se da navuc i do 90). Tek sa auspuhom i kitom se da izvuc da ide preko 100. Ja stvarno ne znam kako vi to mjerite...
--- Kraj citata ---
On vozi Speedfighta 100 ccm...
Nikon:
--- Citat: vktr - 18 Kolovoz, 2008, 15:18:29 ---Frgu i airbox sam očistio već al budem opet danas.
Spor mislim da ide 90kmh, ovakvi skutovi idu 110+kmh serijski
ne znam na koje crjevo od filtera misliš?
--- Kraj citata ---
kralju taj motor serijski ide 95 km/h po satu... nizbrdo mozda 100... 110+ ti ide s variom, puvalicom, karbom, i jos zajebancija
vktr:
Pa čekaj sad, jesu li 19x13.5 ili 15.5?
Remen kaže bivši vlasnik da je mjenjo prije 3 mjeseca, još se vide žuta slova peugeot na remenu ako to išta znači :dontknow:
Boja je fino svjetlo smeđa. Iako nekad zna bit i tamnija, danas kad sam izvadio je bila baš neka prekrasna svijetla smeđa. Suha skroz
Više ljudi mi je potvrdilo da taj ili takav skut serijski ide 110, čak mi je i bivši vlasnik reko da ide tolko, i sad sere nešto
LJudi u prometnoj piše max brzna 99, a znate da je obično nešto više nego što piše, a ja jedva navlačim 90-95 kao što rekoh po nizbrdici minimalnoj 1-2 stupnja, u kontra smjeru znači uzbrdica 85-90
Kad smo već kod puhalice, recite mi koja paše na ovaj skut a da valja
_nino:
--- Citat: Hostage - 18 Kolovoz, 2008, 23:27:37 ---
--- Citat: _nino - 18 Kolovoz, 2008, 23:22:51 ---Dajte ljudi, budimo realni, nijedna serijala ne ide preko 85 (osim ako nije neka malo veca nizbrdica, pa se da navuc i do 90). Tek sa auspuhom i kitom se da izvuc da ide preko 100. Ja stvarno ne znam kako vi to mjerite...
--- Kraj citata ---
On vozi Speedfighta 100 ccm...
--- Kraj citata ---
My bad, nisam pazljivo citao. Sorry...
igor.sb:
--- Citat: vktr - 19 Kolovoz, 2008, 00:05:53 ---Pa čekaj sad, jesu li 19x13.5 ili 15.5?
Remen kaže bivši vlasnik da je mjenjo prije 3 mjeseca, još se vide žuta slova peugeot na remenu ako to išta znači :dontknow:
Boja je fino svjetlo smeđa. Iako nekad zna bit i tamnija, danas kad sam izvadio je bila baš neka prekrasna svijetla smeđa. Suha skroz
Više ljudi mi je potvrdilo da taj ili takav skut serijski ide 110, čak mi je i bivši vlasnik reko da ide tolko, i sad sere nešto
LJudi u prometnoj piše max brzna 99, a znate da je obično nešto više nego što piše, a ja jedva navlačim 90-95 kao što rekoh po nizbrdici minimalnoj 1-2 stupnja, u kontra smjeru znači uzbrdica 85-90
Kad smo već kod puhalice, recite mi koja paše na ovaj skut a da valja
--- Kraj citata ---
jao 19x13,5 su, 15,5 ide u multivar nisam citao jer uvijek navode dvije gramaze, jednu za serijski vario drugu za multivar, a za sf100 su obje gramaze za multi tako da mi je promaklo :dontknow:
a za spuh
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=8062.0
pa pitaj jel se isplati
a zuta slova na remenu nemaju veze, remen se trosi sa strane a ne gore :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju