Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

31. Motohappening 22-24.08.2008. - Konacni dogovori str. 7

<< < (15/24) > >>

Benjamin:
ajmo ovak..odpada slo  za mene nece niko ic...pa niti ja onda

idemo na gorbnik..ja sma za...ali ja mogu smoa na dan..

U subotu ujutro odemo i navecer nazad ko zadnji put..kaj se mene tice jedina varijanta je da ostanemo duze tamo pa da se u kansim nocnim odnosno jutarnjim satima vratimo doma...meni nesmeta nocna voznja...neko s dobrim svjetlom ce voditi i to je to..moje je u banani nis ne svijetli...makar ja znam pol ceste napamet pa mi nije tolki problem...

ja sma za pokret ujutro 7 30 u Subotu 23.08.2008. a vratimo se kad nam se bu dalo u nekim jutarnjim satima...

drugi planovi primjedbe

robert:
ta ti je ideja isto dobra! ali nesmjemo zaboraviti ono najvažnije!
od grobnika do karlovca nema ni jedne benzinske koja radi 24h! nije luna više onako štedljiva sad loče ko 100 rusa!

Benjamin:
znam..meni se potrosnja smanjila sad...od prosle godine..veca frga je gorae i sve idealno potelano...ove godine na mne gine furati karnistar s 5 l to je za nuzdu dovoljno...a prije nego zatvore pumpe do cepa napuniti motore..a imaju ovi s big bore maisnama 10-11L rezervare koji ce biti puni ponjest cmeo i slaf pa cmoe se snaci nekak....

to je manja briga..

rade da se mi za put dogovorimo ...niko nis ne jvlja...

Lav:
Odlično i ja sam za , i ovako sa moje strane ide frend koji nije saad tu na forumu ali ce se regati sigurno sa srom 125 njega možete racunati , plus još jedan frend sa hondom cb 400 tako da ima nas ,   i da nalazimo se na starome mjestu kod benzinske u remetincu u 7 i 30 , jel paše tako , btw mito ima ok svijetlo i tako snaci cemo se.......

SlowRider:
Mislim da ostajem doma:
http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14240

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju