Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
31. Motohappening 22-24.08.2008. - Konacni dogovori str. 7
Lav:
Jbte ah daj enmoj zajebavati sad kad se dosta ekipe skupilo bilo bi šteta baš , a i vrjeme je ok po prognozi još sma neke ja skupio kaj sad
Benjamin:
bumo vidli jos...ja to ionako zadnji cas odlucujem...znaci u subotu oko 2 ujutro lol..
ali mi je program za slo jako privlacan...na gorbniku sam bio vac xxx puta opce nejdem radi toga tam nego radi voznje i drustva dole sve znam vec uvijek isto...
uglanvom bumo vidli jso...
Honda SR:
--- Citat: SlowRider - 20 Kolovoz, 2008, 18:15:08 ---Ja nemam sator :dontknow:
--- Kraj citata ---
ni jaa :'(
kaj da mi radimo koji smo bez satora ? a kaj bumo mi ?
robert:
--- Citat: Benjamin - 21 Kolovoz, 2008, 16:34:40 ---bumo vidli jos...ja to ionako zadnji cas odlucujem...znaci u subotu oko 2 ujutro lol..
ali mi je program za slo jako privlacan...na gorbniku sam bio vac xxx puta opce nejdem radi toga tam nego radi voznje i drustva dole sve znam vec uvijek isto...
uglanvom bumo vidli jso...
--- Kraj citata ---
e care, kako ti to misliš? ja jednostavno nemam volje čekati do zadnje sekunde da bi saznao dali se ide na 1 ili 2 dana!
ako se ide u subotu onda bi bilo bolje da ostanemo dolje preko noći, a samo za 1 dan bi bolje bilo ići u nedjelju!
mene svaki dan koji ne radim košta 300 kuna tako da gledam malo drugačije na to!
Benjamin:
pa i meni je tak..isto kad neraidm nema para..makar subotu i nedjelju ja neradim ali ok...
a ja ti nikad neznam do zadnje sekunde...velim ti u cemu je problewm kod mene..obecao sam covijeku da cu ga voziti na aerodrom..tak da ja mogu smao subotu...a sad kad vidim vremensku prognozu jos...sve mi je mucno..ak dolje puse vjetar i kisa bu pala...nema sanse da idem.jendom sa se naso u toj situaciji i nikad vise nebi htio..dolje je gando kad zagrmi...i prehladno...a ak vjetar puse samo ti nosi satore okolo...
pol ih nema satora..tak da ono...mislim da pemo na jedan dan...ja mogu subotu..u nedjelju nemogu ic nikako onda...a i svi idu doma u nedjelju..najzanimljivija je subota i noc sa subote na nedjelju..bio sam vec jendo 15 puta i uvijek isto to su najbolji trenuci makar ja sve znam kaj se desava..tu i tmao se nad kaj novog..
a sutra je petak sutra bi trebali se sve dogovoriti..ja sam se sad prepeljao jos na motoru ide presavrseno...i mislim da je ispravan...
jos me i ta slovenija jebe..tak me privlaci i tam ici...
ja jos uvijek neznam kolko nas ide...niko nis ne pise..na popisu stoje 4 ljudi...to mi je premalo za ici...
ak reagirate brzo zacas se dogovorimo..samo se izjansite ko kaj hoce..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju