Tehnički kutak > Tuning skutera
Podesavanje uljne pumpe
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 17 Kolovoz, 2008, 22:42:12 ---
--- Citat: dino_sk - 17 Kolovoz, 2008, 22:41:19 ---
--- Citat: SlowRider - 17 Kolovoz, 2008, 22:30:55 ---
--- Citat: dino_sk - 17 Kolovoz, 2008, 22:24:39 ---probaj pa javi da i mi znamo :toothy9: :binkybaby: :binkybaby: :glasses9:
--- Kraj citata ---
prvi put sam se susreao sa skuterom koji trosi skoro vise ulja nego benzina, serijala, vidjeti cemo sutra :dontknow:
--- Kraj citata ---
alaa pa to mora da dimi ko parni stroj
--- Kraj citata ---
bogami dimi u 3pm (ili 15h). Cudo da nije crkla lampica od ulja jer vise svijetli nego sto je ugasena :laughing7:
--- Kraj citata ---
:hail: :hail: :wav:
majic_sk:
--- Citat: SlowRider - 17 Kolovoz, 2008, 22:42:12 ---
--- Citat: dino_sk - 17 Kolovoz, 2008, 22:41:19 ---
--- Citat: SlowRider - 17 Kolovoz, 2008, 22:30:55 ---
--- Citat: dino_sk - 17 Kolovoz, 2008, 22:24:39 ---probaj pa javi da i mi znamo :toothy9: :binkybaby: :binkybaby: :glasses9:
--- Kraj citata ---
prvi put sam se susreao sa skuterom koji trosi skoro vise ulja nego benzina, serijala, vidjeti cemo sutra :dontknow:
--- Kraj citata ---
alaa pa to mora da dimi ko parni stroj
--- Kraj citata ---
bogami dimi u 3pm (ili 15h). Cudo da nije crkla lampica od ulja jer vise svijetli nego sto je ugasena :laughing7:
--- Kraj citata ---
daj neki video nabaci :icon_thumright: :icon_tongue: ::) :icon_biggrin: :laughing11:
Dinac:
za podesavanje bi trebalo skratiti onu sajlicu i staviti onaj komad sto ide na kraj iste ?
Ili postoji neki laksi nacin ?
Kolko treba skratiti ?
Za kit , kolko bi trebalo povecati % , odnosno u kojem polozaju bi trebala stajati ta klapnica ?
SlowRider:
Budem ja to danas skuzio, nikad me nije to zanimalo i nije bilo problema s tim... a i rekao sam da se ne uljeva hipernol... :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Dinac - 18 Kolovoz, 2008, 08:02:38 ---za podesavanje bi trebalo skratiti onu sajlicu i staviti onaj komad sto ide na kraj iste ?
Ili postoji neki laksi nacin ?
Kolko treba skratiti ?
Za kit , kolko bi trebalo povecati % , odnosno u kojem polozaju bi trebala stajati ta klapnica ?
--- Kraj citata ---
Niej bitan kit, nego samo potrosnja benzina. Ako je ona do 5 litara na 100 kmh, ostavis pumpu ulja tvornicki postelanu, ali ako je vise, onda ju treba napeti.
Koliko - ne znam, jer nema drugih oznaka ;D
Ali, ne odredjuje samo kod te pumpe sajla kolicinu ulja koja ce proteci nego i okretaji motora. Visi okretaji - vise ulja daje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju