Tehnički kutak > Tuning skutera
Podesavanje uljne pumpe
SlowRider:
Interesira me do koliko najvise % se moze podesiti kolicina ulja preko pumpe u piaggio, peugeot i takvih masina koji imaju preko sajle uljnu pumpu? Ono, otprilike :icon_scratch:
dino_sk:
probaj pa javi da i mi znamo :toothy9: :binkybaby: :binkybaby: :glasses9:
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 17 Kolovoz, 2008, 22:24:39 ---probaj pa javi da i mi znamo :toothy9: :binkybaby: :binkybaby: :glasses9:
--- Kraj citata ---
prvi put sam se susreao sa skuterom koji trosi skoro vise ulja nego benzina, serijala, vidjeti cemo sutra :dontknow:
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 17 Kolovoz, 2008, 22:30:55 ---
--- Citat: dino_sk - 17 Kolovoz, 2008, 22:24:39 ---probaj pa javi da i mi znamo :toothy9: :binkybaby: :binkybaby: :glasses9:
--- Kraj citata ---
prvi put sam se susreao sa skuterom koji trosi skoro vise ulja nego benzina, serijala, vidjeti cemo sutra :dontknow:
--- Kraj citata ---
alaa pa to mora da dimi ko parni stroj
SlowRider:
--- Citat: dino_sk - 17 Kolovoz, 2008, 22:41:19 ---
--- Citat: SlowRider - 17 Kolovoz, 2008, 22:30:55 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
alaa pa to mora da dimi ko parni stroj
--- Kraj citata ---
bogami dimi u 3pm (ili 15h). Cudo da nije crkla lampica od ulja jer vise svijetli nego sto je ugasena :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju