Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Runner sa 209 na 278cc

<< < (5/15) > >>

andy:

--- Citat: neos 123 - 11 Travanj, 2014, 14:57:22 ---
nije to samo nataknit valjalo bi i ramu pojacat jer je 250 masina teza dosta i bez pojacavanja rame ona puca

--- Kraj citata ---

Neki su stavljali 500ccm bez pojacavanja rame ;D

pralas:
nema se tu sta pojacavati za 250/300 masine,dok je 500 ccm ipak druga priča i treba štošta toga iskemijati da bi funkcioniralo kako treba,zato su 250/300 masine najiplativije,jer su plug&play

walkay:

--- Citat: Grale - 11 Travanj, 2014, 13:37:02 ---
--- Citat: walkay - 11 Travanj, 2014, 12:28:36 ---Za te novce koliko kit dode, mozes kupiti komplet 300 masinu i staviti na ramu od Runnera.

--- Kraj citata ---
Bas i nebi rekel, da nađeš kompletnu mašinu nebi ispod 500€ presel, i di ti je instalacija s ecuom, kod ključem, pumpa goriva, napravit rezervoar da stane pumpa, injector itd.
A dal pase paljenje od 250 karba neznam.

--- Kraj citata ---
Steeef je napisao 650 eura, za toliko novaca vec mozes naci 300 masinu, instalacija je sad druga prica to vjerojatno jos + .

Drnda:
moj savjet je da uzmes kubler i slozis sve na novo..
sa ovim polovno i kad je u pola cijene, vecinom nema srece, iz mog iskustva u vise od 7 godina trgovanja, vecinom se prodaje lose stanje pa kad ti stigne, trebas uloziti jos toliko da znas da je sve oke....

slozis sve novo i miran si...

kad bi vec swapao, odmah bih isao na master 500 i prst u uvo

NOX:
Zato sam i vise za kubler jer u zadnje vrijeme svi su pokvareni cast izuzecima ali ostatak necu pricati samo se nerviram zato sam rekao sloziti kubler i cijeli motor nanovo do zadnje vide ali vise o tome u garazi za 6 mjeseci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju