Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Runner sa 209 na 278cc

<< < (4/15) > >>

Grale:

--- Citat: walkay - 11 Travanj, 2014, 12:28:36 ---Za te novce koliko kit dode, mozes kupiti komplet 300 masinu i staviti na ramu od Runnera.

--- Kraj citata ---
Bas i nebi rekel, da nađeš kompletnu mašinu nebi ispod 500€ presel, i di ti je instalacija s ecuom, kod ključem, pumpa goriva, napravit rezervoar da stane pumpa, injector itd.
A dal pase paljenje od 250 karba neznam.

Josip-98:
walkay masina 300 ccm nije karb i ima puno tj previse posla oko instalacije i svega sta triba kupit nije samo uzet masinu pa stavit
nox da san na tvon mistu ja bi uzea masinu 250 carb (odgovara od nexusa,x9 itd) i samo bi je stavia na runnera najjednostavnije a i najbolje

NOX:
Prvenstveno sam se odlucio za kubler jer mi je dosta da stalno kupujem polovno i samo cekam da se raspadne svi kao da prodaju zlato otvoris groblje a razlika u mozda 100e koja je izmedu 250 ili 300 i kublera znaci da cu znati da je sto je slozeno i da ce trajati jos 10tkm

neos 123:

--- Citat: Josip-98 - 11 Travanj, 2014, 13:38:40 ---walkay masina 300 ccm nije karb i ima puno tj previse posla oko instalacije i svega sta triba kupit nije samo uzet masinu pa stavit
nox da san na tvon mistu ja bi uzea masinu 250 carb (odgovara od nexusa,x9 itd) i samo bi je stavia na runnera najjednostavnije a i najbolje

--- Kraj citata ---

nije to samo nataknit valjalo bi i ramu pojacat jer je 250 masina teza dosta i bez pojacavanja rame ona puca

steeef:
hahahaha,da nje smijesno bilo bi zalosno citat tolke pi*darije..
kao prvo,nexusi se nisu nikad radili sa karb masinom..
kao drugo,250 i 300 masine su naspram 200cc teze mozda kilu il dvije,bogati,kakva pucanja rame?pa nisu od papira..
karb paljeenje sa 250 pase na 300 masinu i da se napravit konverzija..

slozi ti sve sebi na novo ak imas mogucnosti i volje i boli te briga.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju