Općenito > Generalno o skuterima

kupovina skutera - aprilia sr 50

<< < (5/6) > >>

majic_sk:
onda očito ovi moji u sisku što voze runnere nemaju muda muški vozit...to se praktički odnosi na dinu_sk  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

X-Thug:

--- Citat: dam1r - 19 Kolovoz, 2008, 11:42:13 ---sad jos samo valja sacekat sljedecu godinu da kupim skuter jer mi je sad prekasno...
hvala vam puno na sajvetima :D

--- Kraj citata ---

zasto je prekasno,jos ti je prerano,sad ga uzmi oko bozica i nove godine kad ti padnu cijene
i da brla sic na runneru je masu udobniji...

a ti damire sta god uzmes runner,nrg,apriliu ili derbi neces falit...

dino_sk:

--- Citat: majic_sk - 20 Kolovoz, 2008, 05:33:19 ---onda očito ovi moji u sisku što voze runnere nemaju muda muški vozit...to se praktički odnosi na dinu_sk  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
:fingering: :sex2: :fingerr: :thefinger: :thefinger:

Brla:
nakon pol sata voznje na runneru trtica mi je htjela otpast a ovo oko kočnica opce nije istina frendov runner nemoze se mjerit s mojom sr po pitanju kocenja i naginjanje u zavoj je puno lakse s mojom sr - kom (neznam jel su tu gume u pitanju, al on ima one sta dolaze pireli evo), za mene je stari runner puno bolji od novoga.

devilldey:

--- Citat: DJ RUNNER RACE - 20 Kolovoz, 2008, 01:33:12 ---
--- Citat: Brla - 18 Kolovoz, 2008, 21:08:02 ---uzmi srku prva liga je i ima 3 puta udobniji sic od runnera, frendov runner trosi litru ulja svakih 700 km a ja radim duplo vise sa litrom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
...nemam ništa protiv Aprilije, za mene je to inzvaredan motor, ali ako tako gledamo Runner po testovima bolje leži na cesti od SR-ke, ima veće diskove i takve stvari...mislim za mene su ta dva motora ono ista, bilo koji da kupiš nećeš fulat...ja kda sam kupovao motor sam uzeo Runnericu jer mi je bila ljepša i uzeo sam ju radi jaćih koćnica i takvih sitnih detalja...naravno Runnerica je skuplja od SR-ke, ali ponavljam, sve je to Piaggio... :headbang: :icon_thumright: :headbang: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Po čemu je runnerica ljepša? SR-ka ima duplu uljnu vilicu,manje troši ulja, brža je (serijala) itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju