Općenito > Generalno o skuterima
kupovina skutera - aprilia sr 50
devilldey:
Nisam primjetio. Uredno ulijem svaka 2-3 tjedna po pola litre.
Brla:
uzmi srku prva liga je i ima 3 puta udobniji sic od runnera, frendov runner trosi litru ulja svakih 700 km a ja radim duplo vise sa litrom :icon_thumright:
dam1r:
sad jos samo valja sacekat sljedecu godinu da kupim skuter jer mi je sad prekasno...
hvala vam puno na sajvetima :D
dino_sk:
--- Citat: Brla - 18 Kolovoz, 2008, 21:08:02 ---uzmi srku prva liga je i ima 3 puta udobniji sic od runnera, frendov runner trosi litru ulja svakih 700 km a ja radim duplo vise sa litrom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
udobnija nova sr-ka od runnera nema sanse
mozda malo uljnu pumpu postelat ,i sad je tebi bolja sr-ka jer trosi litru ulja na 1500km jer jeftinije prolazis :laughing3: :laughing3:
DJ RUNNER RACE:
--- Citat: Brla - 18 Kolovoz, 2008, 21:08:02 ---uzmi srku prva liga je i ima 3 puta udobniji sic od runnera, frendov runner trosi litru ulja svakih 700 km a ja radim duplo vise sa litrom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...nemam ništa protiv Aprilije, za mene je to inzvaredan motor, ali ako tako gledamo Runner po testovima bolje leži na cesti od SR-ke, ima veće diskove i takve stvari...mislim za mene su ta dva motora ono ista, bilo koji da kupiš nećeš fulat...ja kda sam kupovao motor sam uzeo Runnericu jer mi je bila ljepša i uzeo sam ju radi jaćih koćnica i takvih sitnih detalja...naravno Runnerica je skuplja od SR-ke, ali ponavljam, sve je to Piaggio... :headbang: :icon_thumright: :headbang: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju