Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Otvaranje skuter sezone 2014 - Osijek!

<< < (5/14) > >>

duka:

--- Citat: Kamba - 13 Ožujak, 2014, 17:08:05 ---Curi mi hladnjak na skuteru,ne jako ali curi tako da nista od mene dok to ne rijesim...skuter je raskopan :/

--- Kraj citata ---

meni curi ulje pa se ne zalim, i jos je masina skinuta kao i kompletan zadnji kraj, slaganje ce bit kad stignu karike za 61mm cilindar koji takodjer treba na honanje, a glava na preslagivanje.... to ti se zove problem  :icon_thumright:

cisto informativno, 6.4. (u slucaju kise 13.4) se planira otvaranje sezone bajkera, a ruta je cca 200km od rokovaca preko zupanje do gunje nazad do jarmine pa do vukovara i nazad do vinkovaca.  znam da su utrke u osijeku jedan od tih datuma tako da moj glas ide cak na neki od tih datuma ali naravno da se ne poklapa sa utrkom u osijeku. znamo da zolt vozi pa da mozemo ic tamo vidit sta se dogadja :)

walkay:
Hvala Duka naravno utra mora biti na prvom mjestu, vozit ce utrku Gumy, Deni, ja i jos neki decki, bit ce jako zabavno.  :icon_thumright:

derbiGP1:

--- Citat: _r0bi_ - 06 Ožujak, 2014, 19:18:21 ---opa opa mislim da sam 22/23 slobodan tako da  :icon_thumright:  :icon_thumright: ekipa je mislila do Zagreba/Karlovca opicit ali mislim da nece doc do tog tako da se vidimo ;)
imam nekih sitnih radova na ljubimcu al mislim da ce se to rijesit kroz dva tijedna  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ekipa nije mislila nego i dalje misli  :fy: sigurno ne planiramo ostat smrdit u Osijeku za tako lijepi vikend :skuteras1:

_r0bi_:
Ajmoooo ekipa ovu nedjelju(30.3.)neko okupljanje,druzenje/zajebancija?
Prosli vikend je pao dir od cca 200km Orahovica/Kutjevo hard test ScootSmart guma  :laughing7:  :icon_thumright:

balicdim:
s obzirom da je prošli vikend propao, moglo bi se nešto izdogovarat, zainteresiranih uvijek ima ali malo je aktivnih....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju