Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvaranje skuter sezone 2014 - Osijek!
walkay:
Otvorio sam temu da se dogovorimo kad cemo napraviti otvaranje sezone u Osijeku! Posto je svaki dan sve toplije i lijepse, mislio sam da bi mogli 16.03. ili 23.03. napraviti susret, zavisi do vremena. Sta vi kazete? :icon_thumright:
balicdim:
16. mi je pušiona jer moram radit - derbi na gradskom vrtu.... :angry7:
23. bi prošao ukoliko mi ga ne spakuju na poslu sa smjenom iznenađenja
što se mene tiče, vrijeme nije problem
walkay:
Uff sto smo aktivni! :dontknow:
balicdim:
evo da ja napišem nešto :)
sjetio sam se da je jedne godine - prošle ili predprošle, netko htio organizirat grah i neko večernje okupljanje ali je otkazano zbog smrtnog slučaja u obitelji
što se nebi opet neko dao u tu ideju, ali da se realizira
iskreno ja bi se dao u to ali s obzirom na posao koji radim neznam dal sam sutra slobodan ili radim...
pukne se 5-kg graha - to je za cca 25 osoba -nek nas ne bude toliko, svako grabi 2 puta :toothy3: (cijena varira od 10-20kn ovisno o vrsti)
ubaci se 2-3kg bunceka (25-35kn kila)
luka za romantiku
ceh oko 150kn
troškove podijelimo sa time da onaj koji ide po namirnice i kuha nemora dat ni lipe, kad se nađemo podijelimo troškove, tj. namirimo kuhara/dobavljača a za cugu se svako snalazi
njacte290:
Ja dolazim bez obzira na datum. Jedino bih htio malo dužu vožnju ili bar krug po gradu a ne 10-15 min vožnje i razlaz. Balicdim sjećam se toga trebalo je biti u Čepinu ali eto ništa..u svakom slučaju podržavam ideju za klopu a može se dati još 10kn i popiti sok/pivo tko šta hoće :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju