Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Otvaranje skuter sezone 2014 - Osijek!

<< < (3/14) > >>

luka72:
stima bilo koji datum samo da skut u red dovedem malo  :glasses9:

--- Citat: balicdim - 05 Ožujak, 2014, 14:49:27 ---meni svjedeno što se tiče cuge, iako mislim da je jednostavnije da se svako snalazi jer se uvijek neko nađe - a od jabuke nije bilo  :laughing7:

ostalo sam napisao, ako ne radim, dolazim 100%

vremeski uvjeti  mi nemaju utjecaja za dolazak, jedino gore napisan razlog

prošli sustret na kojem sam bio (mislim za vrijeme street race-a) nisam bio cijelo vrijeme, jer me kao i svaki put do sada posao shebao, no od klupica smo se zaletili do suzuke, priča, šprdancija, gumy dobio u dvoboju sa nekom kawom ako se dobro sjećam i dalje neznam gdje se išlo i šta se radilo jer nisam bio prisutan....

--- Kraj citata ---

da bio sam prisutan onda..
a ideja za klopu mi se svida samo moramo nac zrtvu koja ce bit kriva kad grah zagori  :laughing7:

duka:
Mislim da je bolje ic na 4mj jer ce cjeli mjesec bit ovako nikako i promjenjivo vrjeme, a treba se po tome vozit 30km do os i onda isto toliko nazad

walkay:
Meni je sve jedno, dogovorit cemo se, temu sam otvorio da se dogovorimo... ako bude lijepo vrijeme slijedeci vikend ekipa ide u srbiju na trening, tako da me nece biti.

Kamba:
...meni odgovara 23. jer sljedeći vikend imam radova na motoru...curimi antifriz sve više i moram toriješit jer nemogu tako vozit ko seljačina ;) ali ako bi baš morao radi druženja..  :icon_biggrin:

luka72:
Neigrami ulogu al ako nas uvati par dana ljepo vrijeme mogli bi i ovaj mjesec..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju