Pozdrav svim ljubiteljima speedfight-a jucer nisam bio lijen onako lijep dan pa reko idem rastaviti motor da vidim kakva je situacija sa termo grupom koju u pravilu nitko ne hvali, a evo kod mene uredno radi vec preko 7 tisuca kilometara sa serijskim karbom i serijskim auspuhom, dobro bio je jedno krace vrijeme yasuni R, uglavnom termo grupa je u savrsenom stanju s malo cistog benzina krpice klip i cilindar sam za kratko vrijeme ocistio na stanje novog dakle naslaga čadje su bile minimalne, promjenio usput i antifriz i dihtung auspuha i sastavio sve nazad i vozi dalje.
Ono kaj je novog je novi serijski auspuh komplet sa prigusivacem koji mi je na mom orginalu prolupao pa sam ga bio rezao i vario samo lulicu, uglavnom sada je jos tisi narocito nakon sto se auspuh ugrije.
Par opaski za oni koji se dvoume sto napraviti da motor zivne iz moje perspektive:
Snage ima dovoljno, a potrosnja oko 3 litre jednostavno za moje potrebe super, u svakom slucaju bi svakom preporucio kupnju postene termo grupe nego variomate i vristajuce auspuhe jer se dobije po meni puno vise. Za primjer cu uzeti frenda s aerox sto je serijala 50cm3 s sportskim variom i yasuni R koji jedino na ravnom nakon duzeg vremena me pocinje stizati jer je nesto brzi ali u svim drugim segmentima, start, ubrzanje, brda, voznja dvojice, potrosnji nema nikakve sanse.