Tehnički kutak > Tuning skutera
Portiranje kanala
aprilija top:
oprostite decki ja sam to testiro ali nisam ko neki npr alfa,hac koji stvarno imaju zivaca sve pisat kaj je radio sory al meni se to neda ak koga kaj zanima neka me pita nemam nis protiv nikoga.imam doma 5 topovih cilindara (gusovih) koje sam friziral 2 od 2+ i 3 trofy-a i postoji njihova port mapa do kolko se smiju frizirat.hvala pozdrav
vasso123:
Ne baratas bas najbolje tim nekim izrazima.Ajd ti meni malo bolje definiraj sta to znaci "postoji njihova port mapa do kolko se smiju frizirat"...nemoj mislit da ja imam nes protiv tebe,ali napisao si dosta stvari koje nemaju smisla NHF
neer:
¸inace postoje preslice portova na papiru i radis ih na temelju njih imao dredjeno kolik mm u koju stranu prosirit nemozes ovak odokativno sve moras fino po mjeri ..to je zajeban astvar za radit to dr%anj3 s portovima
vpucko:
ako se ne varam (i ako znam nazive)
portmapa -> sluzi tako "osnova" na konto koje racunas koliko ces turpijat cilindar, znaci to je nacrt cilindra
blueprint -> napravljen na konto portmape (znaci tak treba sredit cilindar)
barem koliko sam ja shvatio citajuci jenningsa (il kak se vec tip zove)
vasso123:
Da vpucko tako je,ali pazi sta je ovaj reko:"i postoji njihova port mapa do kolko se smiju frizirat",ono bas nema smisla recenica,kad nesto pises po forumu se treba napisat da svi kuze,a ne nesto nasvrljat....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju