Tehnički kutak > Tuning skutera

Portiranje kanala

<< < (5/7) > >>

aprilija top:
gle daj se malo ti skuliraj vaso jel sam sve s topom isprobal tak da mi nemres nis rec i ne pravi se pametan

hac:
zbog ovakvih stvari nikada ništa nečete naučit.....

--- Citat: ---trofy-u dignes ¸ispuh do 19mm ko kak je 2+ ima a ostalo mozes ostavit kak je i motor ce ti se vrtit ko da imas 2+ mrvicu al mrvicu slabije i ice ce puno bolje uz potrosnju vecu do 1l nego sad
--- Kraj citata ---

daj video prije-poslije,bar usporedbu ubrzanja 0-80 kmph,GPS top speed,okretaje prije-poslije.....jbg lako je bacat teoriju

--- Citat: ---gle daj se malo ti skuliraj vaso jel sam sve s topom isprobal tak da mi nemres nis rec i ne pravi se pametan
--- Kraj citata ---

gle ja sam vidio curu sa 3 sise,al ko če mi vjerovat ak nemam bar fotku

pitaNS:
po tvojim postovima ''aprilia'' ne bih baš rekao da si sve isprobao, možda si nešto probao...

Pupo:
Problem tih knjiga je što su stare i što nisu na našem jeziku. Sada će pogani jezici reći nauči engleski. Ali u dosta slučajeva razgovorni engleski nema veze sa stručnim engleskim i izrazima koji se koristi u literaturi. Tako sam pitao lika da mi nešto prevede s njemačkog (koji je živio 7-8 godina u njemačkoj) i kada je pročitao samo me blijedo pogledao. Treba puno muke za prevesti i razumjeti u konačnici literaturu.

Tako sam i ja malo probavao Exhaust Calculator i lijepo je išlo ispočetka ali kasnije kada je trebalo upisati tajminge, odustao i zaključio da je lakše kupiti gotov spuh.
Da li ima ko iskustava sa slanjem maila u gigant i piccicilo s upitima o cijenama??

Hac nisam baš pratio previše no je li gotov ljetni setup??

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 18 Kolovoz, 2008, 09:16:06 ---po tvojim postovima ''aprilia'' ne bih baš rekao da si sve isprobao, možda si nešto probao...

--- Kraj citata ---

je radio je puno toga  :icon_thumright:, samo vidim da je na forumu potpuno drugacija slika o njemu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju