Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Majesty 125 by luka.ck

<< < (12/13) > >>

luka.ck:

--- Citat: Kjaj - 18 Svibanj, 2014, 22:59:16 ---super je ispao.  :icon_thumright:
razlika prije i sada je ogromna

--- Kraj citata ---

Hvala! Jos nije gotov. Moram dati napraviti crne naljepnice Yamaha koje ce ici s jedne i druge strane ralice i nabavit neki kofer. To cu vjerojatno ovaj tjedan sve nabavit.

Neznam123:
Svaka cast motor sad izgleda super  :headbang:

luka.ck:
Danas su narucene naljepnice i kupljen je kofer 29L. U kofer bez problema stane XL kaciga.

luka.ck:
Da javim malo dojmove sa voznje. Prosli nedjelju sam napravio sa skuterom 200km i potrosnja je jako mala, svega 3l/100km s tim da smo se cijelo vrijeme dvojica vozili i to po zagorskim bregima. Maksimalna brzina po satu je 110kmh, a GPS-u 95kmh.

Jedini problem sa skuterom je taj da mi je u 250km razina antifriza u posudi pala sa maksimuma, tocno izmedu MAX i MIN. U voznji antifriz cijelo vrijeme cvapka sa oduska kilera pa me zanima koji je razlog tome? Jel moguce da cvapka antifriz zbog taloga (zmazanoce) u kileru ili zbog necega drugoga. Prts sam gurnuo u taj odusak od kilera i bio mi je smeđi od toga taloga. Jel bi se to cvapkanje moglo sprijeciti da iz cijelog sistema ispustim antifriz, kilera skinem i isperem ga iznutra sa crijevom za vodu, vratim ga nazat i natocim novi antifriz?

Slike:

Ajde, molim Vas pomagajte!   

Johnny iber:
Nebi štetilo da se opere kiler ali provjeri prvo da nije negdje rupica ili probuseno negdj nesto pa slini, slabo stegnuta selna itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju