Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Majesty 125 by luka.ck

<< < (11/13) > >>

Matija97:
Da mi je nesto lijep ne mogu rec ali da si se potrudio oko slaganja i sad kad usporedim pocetak i ovo sad,svaka cast,odlicno  :headbang: :icon_thumright:

Josip-98:
jedrilica hahhaha lipo je al ja bi rade neke stavia boje tipa sivo crna jer nije ovo model skutera za sredivanje u neke zarke boje

luka.ck:
Hvala svima! Ma namjerno sam ga dao pofarbati u vedriju boju kad je sam po sebi ruzan skuter. Al nema veze. Ja sam ga kupio za neku sicu i  dva mjeseca ga slagao i prezadovoljan sam obavljenim poslom. Jucer sam se malo provozao po kvartu i uspio ga natjerat do 70kmh. Vise nisam mogao jer je prekratka ulica. Ubrzanje zasad nije bas nesto, jer jos nije remen sjeo na svoje mjesto. Za 200, 300km cu tek moci nesto vise govorit o ubrzanju i krajnjoj brzini.

Samo cu reci da Speedfight ima puno kvalitetnije plastike od ove Yamahe... :dontknow:

luka.ck:
Napokon je pala prva voznja sa Yamahom.
Prvih 3,4 kilometra nije nikako ubrzaval skuter i maksimalna mu je bila 70 kmh, no nakon prijedenih 10-ak kilometara se ubrzanje poboljsalo i uspio ga stisnuti ravnih 100kmh. Ja mislim da ce kroz 200, 300 prijedenih kilometara, brzina biti nesto veca i ubrzanje bolje kad sve sjedne na mjesto (novi remen, centralni feder, rolice, klizaci,..). :icon_thumright:

Motorcic inace nije za divljanje, jer je masina preslabasna za tu tezinu. To je krstarica sa kojom ces se voziti 70, 80 kmh i razgledat te uzivat u ljepotama kraja. :drunken_smilie:

Kjaj:
super je ispao.  :icon_thumright:
razlika prije i sada je ogromna

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju