Tehnički kutak > Tuning skutera

sr 50/70

<< < (8/11) > >>

speed:

--- Citat: vasso123 - 16 Kolovoz, 2008, 19:55:01 ---
--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 19:40:46 ---da ali memres tolko ti dobit na serijskoj glavi kolko mozes na modular imam ih 5 komada doma i usporedivo sam i spusto i sve kaj ti srce pozeli modular je bolji bolje se hladi i imo bolje skviššš

--- Kraj citata ---
Sa serijskom glavom se da napraviti isti squish kao i sa modularnom,samo sto se sa modularnom uvijek bolje hladi termo grupa i to je to

--- Kraj citata ---
a ni zagrijavanje nije toliko prejako,sve ovisi koji ce spuh staviti,pa nek se po njemu ravna

seba:

--- Citat: speed - 16 Kolovoz, 2008, 19:56:37 ---
--- Citat: vasso123 - 16 Kolovoz, 2008, 19:55:01 ---
--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 19:40:46 ---da ali memres tolko ti dobit na serijskoj glavi kolko mozes na modular imam ih 5 komada doma i usporedivo sam i spusto i sve kaj ti srce pozeli modular je bolji bolje se hladi i imo bolje skviššš

--- Kraj citata ---
Sa serijskom glavom se da napraviti isti squish kao i sa modularnom,samo sto se sa modularnom uvijek bolje hladi termo grupa i to je to

--- Kraj citata ---
a ni zagrijavanje nije toliko prejako,sve ovisi koji ce spuh staviti,pa nek se po njemu ravna

--- Kraj citata ---
spuh je nardo sa topom od zx-a i kupit cu trophy ili due moduliran

seba:
jel mi se te dijelove vise isplati kupit vani ili tu kod nas,ne znam kakve su cijene tu kod nas

aprilija top:
kod nas tp jel su ti iste sijene razlika vani i kod na 100kn

seba:
evo jucer sam narucio mhr wingbell,e14 i zadnja svjetla sa zmigavcima. imam jos dva pitanja,jel ce mi bit dobar multivar na tom setupu ili bi trebao kupit MHR variomat 2005 i u vezi struje i paljenja jel bi trebalo sta mijenjat (cdi) il moze serijsko sve?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju