Tehnički kutak > Tuning skutera
sr 50/70
speed:
--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 19:28:47 ---ha ha za one koji neznaju modularna glava je SPUSTENIJA i automatski ima vecu stupanj kompresije ja sam imo modularnu glavu na trofy-u i bolje ide
--- Kraj citata ---
a to se da rijesiti i spustanje squisha
aprilija top:
da ali memres tolko ti dobit na serijskoj glavi kolko mozes na modular imam ih 5 komada doma i usporedivo sam i spusto i sve kaj ti srce pozeli modular je bolji bolje se hladi i imo bolje skviššš
speed:
--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 19:40:46 ---da ali memres tolko ti dobit na serijskoj glavi kolko mozes na modular imam ih 5 komada doma i usporedivo sam i spusto i sve kaj ti srce pozeli modular je bolji bolje se hladi i imo bolje skviššš
--- Kraj citata ---
gle bolji je,sad ako decko nema toliko novaca,ok je i s obicnom glavom
aprilija top:
cijena razlika 100-200kn rade kupit bolje po meni on odlucuje
vasso123:
--- Citat: aprilija top - 16 Kolovoz, 2008, 19:40:46 ---da ali memres tolko ti dobit na serijskoj glavi kolko mozes na modular imam ih 5 komada doma i usporedivo sam i spusto i sve kaj ti srce pozeli modular je bolji bolje se hladi i imo bolje skviššš
--- Kraj citata ---
Sa serijskom glavom se da napraviti isti squish kao i sa modularnom,samo sto se sa modularnom uvijek bolje hladi termo grupa i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju