Tehnički kutak > Tuning skutera

Aprilia sr 50r(2008god) tuning

<< < (2/8) > >>

Grale:
Kakve veze hrdja i vuna ima veze s kvalitetom. Svaki željezni hrdja jer je tanak lim i dosta osjetljiv. Vuna je kod yasunia dobro napravljena, tiši je zbog perforirane cijevi s većim rupama, ima feder na prigusivacu, ima dva selena, mana je tanak nosač (zbog vibracija).
Na repliki svakoj puca perforirana cijev, ostatak je ok.
Za auspuh koji tolko košta to je veliki minus, jer kod TT-a koji je više nego duplo jeftiniji ne puca, čisto za usporedbu.

Imal sam repliku, sad imam yasuni, tak da znam iz osobnog iskustva.

Drnda:
upravo sam zato napisao da svatko ima svoj izbor, ja eto osim te cijevi sto mi je ajmo reci stigao, nisam imao problema.. u vezi buke, netko voli netko ne, meni je zvuk jako lijep, osobito na 70ccm

polovne su tu negdje cijenovno, a novo jbg, skuplja je puno ( previse ako uzmemo kvalitetu samo u pojam)

a za leo vinci, meni su 2 pustala na spoju koljena i topa, bez obzira na brtvu, lose je zavareno bilo, tj kroz udubljene malo se provlacilo i tu je i balio naravno, jednome pukli nosaci, a hrdjao najbrze...

necemo se bazirati na spuh, neka gleda koji mu odgovara, cijenom, izgledo, kvalitetom ili cime god vec, samo mora uzeti u obzir snagu spuha i da mu treba variomat vjerojatno drugi, jer oko 75 mi je svaki bez variomata upadao u rupu sa okretajima

ri.skuter22:
aha..ok hvala decki na odgovorima..tu granu koja smeta za auspuh  sam je jos prije odrezao,ok znaci jedan od ovih navedenih auspuha,veca dizna,variomat,i recite mi jos koje roline koristite?

Drnda:
nije grana problem, problem je nosac masine, njega treba malo preraditi..
kod mene je 5.3 gr, bijeli centralni i bijeli federi (malossi)

ri.skuter22:
ma znam rijesio sam to imao sam zx-a gore..ali ide skuter kompletno na preuredivanje a ne kuzim se bas toliko puno ko i vi u tuning pa svaka informacija je dobrodosla :DDD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju