Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
TGB klub
KMet:
--- Citat: TGB - 09 Ožujak, 2015, 22:23:10 ---
--- Citat: KMet - 09 Ožujak, 2015, 16:57:38 ---ne znam. ko voli nek izvoli,ja ne namjeravam nista vise stavljat. Mozda kad bi bilo bas,bas viška para al nemaaa :toothy3:
--- Kraj citata ---
Koliko ti ide sa tim setupom?
Sorry na offu
--- Kraj citata ---
A kad je lipo vrijeme nabere nekih 74kmh,s tim da imas osjecaj da ce svaki tren se razletit tako da nekih 70kmh je ugodno za vozit ovo sve dalje je muka i patnja.
KMet:
Samo da kazem jedan updejt. Zamjenio sam serijski remen sa zamjenskim dayco remenom i sa istim setupom tgb ide 77-78 ako se sagnem nabere 80. a getirba je kratka serijska :dontknow: ne znam do cega je al meni ne smeta :toothy9:
jony b.:
....koje su točno dimenzije remena zamjenskog, jel one što je walkay napisao, kako povlači, koje rolice? Ja kupio orginal :redface: koliko ti išao sa originalnim? Edit : sad sam pročitao
KMet:
--- Citat: jony b. - 05 Travanj, 2015, 22:42:33 ---....koje su točno dimenzije remena zamjenskog, jel one što je walkay napisao, kako povlači, koje rolice? Ja kupio orginal :redface: koliko ti išao sa originalnim? Edit : sad sam pročitao
--- Kraj citata ---
Remen sam kupio dayco dimenzije:747x16,6 mm a rolice su isto nove 6,7g od RMS-ne valjaju za k****. i to je to, lijepo povlaci potpuno jednako ko i sa original remenom al kazem ti ode do nekih 78kmh ako se sagnem 80. a sa originalnim mi je jedva nabrao 74.
jony b.:
....nije mi jasno, bez sekundara....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju