Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
TGB klub
KMet:
TGB 303r prvi vlasnik,9600km 2010god. Zadovoljan sa svime,osim krajnjom brzinom. Neki ozbiljniji tjuning se ne isplati. :frajer:
TGB:
--- Citat: dulic93 - 06 Ožujak, 2015, 00:06:35 ---I kod mene se to zna desiti, 99% kontakt....Dosta puta sam ga cepao i po kisi, tako da mi je jednom malo vode uslo i u elektroniku :D
--- Kraj citata ---
Neznam dal mi se samo cini ili je tako svima ali su kontakti dosta osjetljivi..i ja ga vozim svakodnevno po svakakvom vremenu i kad ima dosta vlage ili pljusti redovito nemam zadnji desni zmigavac, nije da bas koristim zmigavce ali je sranje sa plavcima :icon_biggrin:
walkay:
--- Citat: KMet - 08 Ožujak, 2015, 09:56:35 ---TGB 303r prvi vlasnik,9600km 2010god. Zadovoljan sa svime,osim krajnjom brzinom. Neki ozbiljniji tjuning se ne isplati. :frajer:
--- Kraj citata ---
To su gluposti da se ne isplati, vidim da imas i auspuh vec, kupis kit npr. DR Evo najjeftiniji i dobar, karb Dell 17,5 i Polini Sekundar i eto ide puno bolje ubrza i imas kranju 90-95 kmh. Ja kad sam slozio svog bio sam zadovoljan i ako sad bi vec neke stvari drugacije napravio.
KMet:
ne znam. ko voli nek izvoli,ja ne namjeravam nista vise stavljat. Mozda kad bi bilo bas,bas viška para al nemaaa :toothy3:
TGB:
--- Citat: KMet - 09 Ožujak, 2015, 16:57:38 ---ne znam. ko voli nek izvoli,ja ne namjeravam nista vise stavljat. Mozda kad bi bilo bas,bas viška para al nemaaa :toothy3:
--- Kraj citata ---
Koliko ti ide sa tim setupom?
Sorry na offu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju