Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera Runner VXR by Poggiali

<< < (23/26) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: frenky - 17 Kolovoz, 2009, 03:43:14 ---kaj ga svi kritizirate,covijek nema para za neke stvari i bok!..napravit ce kako ce on htijet..primjetio sam da se samo dalmatinicima ne svidja skuter (bez uvrede),al kaj se mene tice,motor je do jaja..jedan od boljih vxr-a kojih sam vidio!! samo naprijed

--- Kraj citata ---

e a ko si ti? Ko kaj di kritizira? o cem ti pricas? odi kekse hoblat...nisam iz dalmacije, nedaj bože...stavil je skuter i slike skutera da se komentira, ak nezna kritiku prihvatit nek makne temu i zapali skuter  ::)

exfreerider:

--- Citat: Poggiali - 17 Kolovoz, 2009, 14:21:52 ---a dajj koji panj moraš bit da kupuješ gumu po izgledu  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Ja :frajer:

Metzeler su skoro duplo jeftinije a isto vrhumske gume ali šta ću kad je ružan profil i nema šanse da je stavim na skut

a i na autu mi je bitan izgled profila mora se vidjeti da je sportivica a za fancy vozaće zato postoji Vredstain :binkybaby:

Poggiali:

--- Citat: exfreerider - 17 Kolovoz, 2009, 15:01:02 ---Ja :frajer:

Metzeler su skoro duplo jeftinije a isto vrhumske gume ali šta ću kad je ružan profil i nema šanse da je stavim na skut

a i na autu mi je bitan izgled profila mora se vidjeti da je sportivica a za fancy vozaće zato postoji Vredstain :binkybaby:

--- Kraj citata ---
aaaaaaaaa jesi ljik  :toothy12:

gokiSP:

--- Citat: Poggiali - 17 Kolovoz, 2009, 14:21:52 ---a dajj koji panj moraš bit da kupuješ gumu po izgledu  :toothy9:

--- Kraj citata ---

pa ono..ok je kupit gumu onakvu kakva ti pase al ako cemo tako gledat onda bi ti i sava mc16 bila sasvim ok za tvoje potrebe  :icon_tongue:

Nikon:
poggi jel ti ovo original rep? serijska boja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju