Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera Runner VXR by Poggiali
Poggiali:
VXR 2003. kao foll 17 k km :) ima ogrebotina, sic je loš, i nekakav šakal je na njemu. Ide do 130 i amen, sa full rezervarom sam napravio 311km od toga je bilo dobrih 100km autoputa i nisam ga štedio previše :) Oko 70 kmh ima neku rupu:).
Imam sad posla još da ga sredim, treba sic tapecirat i neke pi*darije, plastike možda ofarbam, pa bude onda ok :)
Evo nekaj slikica:
Poggiali:
Evo ga bez nalja :)
Malo sam amortizere polirao, al mi fali 500 papir, imam samo 800 i 1200 i stim se nedaju baš crtice izvuč, tak da moram to nabavit, al i ovak je ljepše :)
Poggiali:
Malo sam sredio deklo, jučer sam skidao boju i nije bilo baš lagano jer je boja bila u super stanju, pa se teško skidala, tak da sam mazao 50 puta sa desolom i potrošio skoro cjelu kanticu. Sve sam gulio sa komadom drva od bora ili neš sl., da nebi ogrebao, a to drvo je dosta mekano.
Danas sam išo u nabavku papira i purol paste i ostavio skoro 50 kn :) Uzeo sam papira od 500 do 2000 i proveo cjelo popodne bruseći, sad prste ne osjećam :P Nisam previše zadovoljan, trebal bi bar nastavak za poliranje nabavit.
Poggiali:
Malo sam prošo ovaj nosać od spuha i amortizera sa četkom, al na aku bušilici, pa nije neš extra, a i teško je dok je na skuteru, moram neki radapciger nabavit da ga skinem :)
Poggiali:
Ah jednog sam "sredio" :( yyebo mu mamu
Stavljena plava ledica iz svjetiljke, tak da se iz aviona vidi :angel9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju