Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight 2 s leovince zx om pomoć!!
Macak sf:
--- Citat: Jasmin81 - 17 Veljača, 2014, 18:21:16 ---pogledaj link jesu li to ove dizne ako jesu uzimam
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_virtuemart&category_id=159&page=shop.browse&Itemid=142&limit=20&limitstart=140
--- Kraj citata ---
To su ti te dizne a ja sam koristio br 64 dok sam nekad imao tt-a.E sad nije stvar samo nabaciti vecu diznu u frgu i to je to jer taj gurtner je konstruiran za cistu serijalu ( fiksna igla,vijak smjese bez zareza )pa onaj tunel ispred filtera sa one dvije rupe koje bi isto trebo malo prosirivati uglavnom poprilicno sr...e sto se tice ustelavanja tog gurtnera.
anabellas:
http://www.ebay.com/itm/GICLEUR-DE-64-POUR-CARBURATEUR-GURTNER-KEIHIN-DIAM-6mm-GICLEUR-PRINCIPAL-SCOOT-/131003996896?pt=FR_JG_Moto_Pi%C3%A8ces&hash=item1e80725ae0 ;D
valjda je to ta :dontknow:
Jasmin81:
Znaci ovako ekipa sve preko 60 dizna je previse znaci stavio 56 i odlicno radi vuce tu majstori po rijeci kazu stavi 70,72
ja budala poslusao motor jedva krene i kad krene ide i vristi i neide preko 50 mislim ni 50
sa zrakom tj smjesom sam se igrao znaci zasarafis do kraja i odvrnes je nazad dva kruga i super
sad sto se tice šušti gore mi je centralna bijela dok su mi male zelen na kvacilu imam zutu dal da zamjenim bjelu sa zutom pa probam ili da nista ne diram?
Jasmin81:
da macak imas pravo sve imam frenda u rijeci koji se zajebavao s gurterom i na kraju je shvatio da malo sira dizna radi bolje tj od 54,56
original mi je 50 provjereno
IceMan:
--- Citat: Jasmin81 - 18 Veljača, 2014, 15:26:21 ---Znaci ovako ekipa sve preko 60 dizna je previse znaci stavio 56 i odlicno radi vuce tu majstori po rijeci kazu stavi 70,72
ja budala poslusao motor jedva krene i kad krene ide i vristi i neide preko 50 mislim ni 50
sa zrakom tj smjesom sam se igrao znaci zasarafis do kraja i odvrnes je nazad dva kruga i super
sad sto se tice šušti gore mi je centralna bijela dok su mi male zelen na kvacilu imam zutu dal da zamjenim bjelu sa zutom pa probam ili da nista ne diram?
--- Kraj citata ---
to ti nije do dizne nego do prijenosa sta ti ne ide, znaci ako "vristi" prima gas, ne gusi se...
kakva ti je boja svijećice?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju