Tehnički kutak > Tuning skutera
Speedfight 2 s leovince zx om pomoć!!
Jasmin81:
Pozdrav!
Sad ovako da u kratko opišem šta mi se dešava tj riješio sam jedan dio to je bila dizna od 50 stavio 54 super
ali dalje pitanje za kvacilo imam feder centralni bijeli i oni mali su zeleni sad za zx-a koji su po vama preporuceni
sto se tice valjčića imam od malossia 6.5g nisam zadovoljan startom
vaša preporuka motoristi ??? :toothy10:
Brav:
Mislin da je original sf centralni bolja solucija, dizna 58 minimum bez da se dira filter zraka uopce. Za suste neznan bas, taj dio mi je manje poznat jer ima pun kufer boja i marki.
nodius:
Serijski centralni nazad, taj bijeli je premekan, dizna 62-64, rolice mozes 6.5 ma da svi stave 6.7 koje dobiju uz zx ako novog kupis
Jasmin81:
neznam koji su federi original bili gore kupio sam ga od vlasnika s bijelim federima
kupio sam zx-a preko njuskala sad pokusavam sloziti da mi motor normalnop starta znam da ne mogu ocekivati s mjesta dvjesta
neki mi kazu da se dobije original sa zx-om malossi crveni federi i rolinice 6.7 mada ja sada imam malossi 6.5
znaci na kvacilu su mi tri mala zelena federa i centralni bijeli
sad koje roline?
koji federi?
i koja dizna?
dobio sam savjet za 56 ili 58 mada mi neki kazu i 54 ,56
dizne vise manje rijesio sad su mi bitni federi na kvaciliu :-X
sta nisu dizne preko 60 previse neki kazu da im baca benzin u filter je ga dobia previse?
nemam nikakav kit 70cc ili slicno sve normala sem malossi rolina variomata i kvacila i zx-a
IceMan:
nece tebi bit ni do federa kad ti zacvika sa tako malom diznom...
stavi 60 minimalno i pogledaj smesu, ostavi prijenos kako i je, samo stavi serijski umjesto bijelog centralnog
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju