Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuneri treba mi pomoc oko stelovanja!

(1/4) > >>

darcan:
Pozz svimaa ! :)

Vozim nrg-a skoro serijalu i stage6  pro replica, i ostalo procitajte na yt,objavio sam video da vidite kako se motor ponasa jako je slab na startu motor krece inace na 6k obrtaja i poslije 8k  ispuca ja bih da imam dosta jaci start:)

Pogledajte video i pomagajte  :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Marko^^:
To kad hoces da ti krene,na koliko obrtaja,oprugice.
Sto su ti mekse oprugice,kvacil ose razvlaci i to na vecim obrtajima krece,sto su tvrdje oprugice to kvacilo neda razvlacenje odmah pa tek pri se razvlaci kasnije..
Takodjer tu treba sklepat i centralnu koja bi dobro pasala.

cvele60:

--- Citat: Marko^^ - 16 Veljača, 2014, 17:58:14 ---To kad hoces da ti krene,na koliko obrtaja,oprugice.
Sto su ti mekse oprugice,kvacil ose razvlaci i to na vecim obrtajima krece,sto su tvrdje oprugice to kvacilo neda razvlacenje odmah pa tek pri se razvlaci kasnije..
Takodjer tu treba sklepat i centralnu koja bi dobro pasala.

--- Kraj citata ---
Ti ko da oces da mu bude jos gore tj. da skut ne mrda smesta  :icon_biggrin:
Replica je "aktivna'' od 8000-10000ob pa start  i kvacilo podesi na pocinje da hvata na oko 7-7.5k...
-znaci nabavi tvrdje oruge kvacila pa u probu...a mozda bi trebao i rolnice da olaksas...

kupujemskut:
meni se čini da ni karb baš nije naštelan

cvele60:

--- Citat: kupujemskut - 16 Veljača, 2014, 21:52:39 ---meni se čini da ni karb baš nije naštelan

--- Kraj citata ---
Dobar je na full gasu al ispod i nije bas...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju