Tehnički kutak > Tuning skutera

Tuneri treba mi pomoc oko stelovanja!

<< < (2/4) > >>

darcan:
Ljudi ja sam ga tu vozio skroz pun gas,dam pun gas i cekam da se raspuca a treba mu dugo,jel to do centralna

ako stavim neku tvrdju centralnu npr zelenu,hoce li on imat jaci start?

anabellas:

--- Citat: Marko^^ - 16 Veljača, 2014, 17:58:14 ---To kad hoces da ti krene,na koliko obrtaja,oprugice.
Sto su ti mekse oprugice,kvacil ose razvlaci i to na vecim obrtajima krece,sto su tvrdje oprugice to kvacilo neda razvlacenje odmah pa tek pri se razvlaci kasnije..
Takodjer tu treba sklepat i centralnu koja bi dobro pasala.

--- Kraj citata ---

uglavnom krivo , sto su mekši federi to na manjim obrtajima krece.

ne kuzim zasto imas 3.6gr rolice.. nebi li trebale teze?

za pocetak provjeri u kakvom je stanju remen , vrati serijsku centralnu i namjesti rolice koje bu odgovarale,federe kvacila isto štelaš da skut krece blizu podrucja rezonancije auspuha.

btw daj mi reci kolko ti skuter ide u krajnjoj? nekak ne vjerujem da ide posto su rolice lagse od 4gr  :icon_scratch:

anabellas:

--- Citat: darcan - 16 Veljača, 2014, 22:07:04 ---Ljudi ja sam ga tu vozio skroz pun gas,dam pun gas i cekam da se raspuca a treba mu dugo,jel to do centralna

ako stavim neku tvrdju centralnu npr zelenu,hoce li on imat jaci start?

--- Kraj citata ---

naravno da ako stavis tvrdu centralnu da ce imat jaci start, ali u kombinaciji s laganim rolicama nebu štimalo neg bu prevrtavo a nebu iso..
uz tvrđu centralnu treba staviti i teze rolice , uostalom stavi prvo federe pa po potrebi štelaj rolice.. imas jos serijski pia centralni feder?

cvele60:

--- Citat: ---Replica je "aktivna'' od 8000-10000ob pa start  i kvacilo podesi na pocinje da hvata na oko 7-7.5k...
-znaci nabavi tvrdje oruge kvacila pa u probu...a mozda bi trebao i rolnice da olaksas...

--- Kraj citata ---
Ne citas postove....

anabellas:

--- Citat: cvele60 - 16 Veljača, 2014, 22:29:31 ---
--- Citat: ---Replica je "aktivna'' od 8000-10000ob pa start  i kvacilo podesi na pocinje da hvata na oko 7-7.5k...
-znaci nabavi tvrdje oruge kvacila pa u probu...a mozda bi trebao i rolnice da olaksas...

--- Kraj citata ---
Ne citas postove....

--- Kraj citata ---

uredu slazem se sta pricas , nek isproba tvrđe federe kvacila prvo . ali ako jos olaksa rolice mislim da bu mu prevrtavo..  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju