I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dokoturaj se do mene s parama sad odmai idemo onda na patkicu
Ako ti nije bitna boja indikatora pozicije promjeni i nju jer ima rupu sastrane koja baca na dash pa ce ti malo bolje svijetliti
Citat: NOX - 09 Veljača, 2014, 23:22:34Ako ti nije bitna boja indikatora pozicije promjeni i nju jer ima rupu sastrane koja baca na dash pa ce ti malo bolje svijetlitidadada mislis na zelenu lampicu koja se pali kad se upali svjetlo...ubacit cu i u nju nebi se trebala njena boja promjeniti...
Citat: dzeba - 09 Veljača, 2014, 23:25:54Citat: NOX - 09 Veljača, 2014, 23:22:34Ako ti nije bitna boja indikatora pozicije promjeni i nju jer ima rupu sastrane koja baca na dash pa ce ti malo bolje svijetlitidadada mislis na zelenu lampicu koja se pali kad se upali svjetlo...ubacit cu i u nju nebi se trebala njena boja promjeniti...Tako je a dali ce se boja promjeniti ovisi o boji ja sam stavio plave pa mi je promjenilo ali mi nesmeta
Citat: NOX - 09 Veljača, 2014, 23:42:20Citat: dzeba - 09 Veljača, 2014, 23:25:54Citat: NOX - 09 Veljača, 2014, 23:22:34Ako ti nije bitna boja indikatora pozicije promjeni i nju jer ima rupu sastrane koja baca na dash pa ce ti malo bolje svijetlitidadada mislis na zelenu lampicu koja se pali kad se upali svjetlo...ubacit cu i u nju nebi se trebala njena boja promjeniti...Tako je a dali ce se boja promjeniti ovisi o boji ja sam stavio plave pa mi je promjenilo ali mi nesmetaImas lli sliku ?ja cu stavit led...jes da mi je motor plavo crni ali nebi plavu led je led