Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: NRG Power DT?  (Posjeta: 7217 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SixPack

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: NRG Power DT?
« Odgovori #20 : 10 Veljača, 2014, 12:01:46 »
samo je top od ZX-a  ;D TT je gore  :laughing7:  najvecu ulogu ti igra variomat tu dobijes krajnje u kombinaciji sa spuhom dosta.. meni je iso serijala 68-69 , sa spuhom 75 , a vario+spuh je na gps pokazo 83 ,stavio sam lakse role jer nije bio postelan znaci sad ajmo rec  80 realne po gps.. mislim stalker je dobar skut , ja sam ga gledo kupit  al nije ih bilo na njuskalu u tak dobrom stanju ko ovaj sym a i susjed ga je vozio pa sve znam o njemu , vise ti se isplati ak si zadovoljan ulozit u vario i spuh nego novi AC kupovat. naravno ak ti stalk nije u losem jako stanju..  :icon_thumright:

Prvo cu ustelati base+spuh pa ak ne bude to to, tek onda ce ici multivar  :icon_thumright:
Ma gle, LC+spuh ajde, al AC50ccm+spuh+multi je meni nonsense... Base+spuh i bok...Potrosnja ti je ak dobro ustelas manja neg na LC+spuh a razlika 2-3ks  :icon_thumright:
Stalk je u super stanju,al je neka kombinacija u igri pa visak love bi "ulozio"  :icon_biggrin:
Kit je bagatela, jedino bolji spuh je jbg investicija  ::)

Offline zrakoplovac

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Križevci
  • Moj Skuter: runner sp50
« Odgovori #21 : 10 Veljača, 2014, 12:04:28 »
stavi i getribu od lc onda nakon toga..

Daaaa...vidjet cu kak ce ici, pa ak ne bude to to, roknem jos i getribu...  :headbang:

cekaj...pa koji ti motor imas ? :P

AC imam, ali dolazi sad (vjerojatno) drugi AC i na njega ide evo+YR :icon_biggrin:
Ma bio sam se ful nalozio na novog NRG-a, taman za mene i moj 1.izbor, al odustao, paprena cijena+lc zahebancije sa pumpom...neda mi se dat tolko para, slozit ga, pa da za godinu-dvije-tri moram opet sve rastepati radi vodene i sl.... Hocu pali, toci i vozi  :icon_thumright:
Da ima DT i da je cijena nesto povoljnija, bi ga zel...al ovako ne  :(

sta AC..  nrg,stalker? haha ugl nemas sportski vario? rezu? uopce ti ne treba lc getriba da ide preko 70.. meni ac sym ide 80 i nesto sitno po cistoj ravnici sa kratkom getribom
:laughing7:

kako sam znao da bus se ti javio hahahahah  :toothy9: btw dodi si po ulje vise  ;D
budem  :toothy12:
:skuter:

Offline anabellas

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi rambla 300i
  • Moja Kaciga: HJC FG 17
  • MojSetup: Sve serijala
« Odgovori #22 : 10 Veljača, 2014, 12:08:57 »
samo je top od ZX-a  ;D TT je gore  :laughing7:  najvecu ulogu ti igra variomat tu dobijes krajnje u kombinaciji sa spuhom dosta.. meni je iso serijala 68-69 , sa spuhom 75 , a vario+spuh je na gps pokazo 83 ,stavio sam lakse role jer nije bio postelan znaci sad ajmo rec  80 realne po gps.. mislim stalker je dobar skut , ja sam ga gledo kupit  al nije ih bilo na njuskalu u tak dobrom stanju ko ovaj sym a i susjed ga je vozio pa sve znam o njemu , vise ti se isplati ak si zadovoljan ulozit u vario i spuh nego novi AC kupovat. naravno ak ti stalk nije u losem jako stanju..  :icon_thumright:

Prvo cu ustelati base+spuh pa ak ne bude to to, tek onda ce ici multivar  :icon_thumright:
Ma gle, LC+spuh ajde, al AC50ccm+spuh+multi je meni nonsense... Base+spuh i bok...Potrosnja ti je ak dobro ustelas manja neg na LC+spuh a razlika 2-3ks  :icon_thumright:
Stalk je u super stanju,al je neka kombinacija u igri pa visak love bi "ulozio"  :icon_biggrin:
Kit je bagatela, jedino bolji spuh je jbg investicija  ::)

ac+spuh+multivar ti nema smisla? sa spuhom nebus nis dobio korisno bez variomata, ici ce bolje al kad dode do krajnje ce prevrtavat a iso bu sporije u krajnjoj dosta neg s variom, preporucam ti da to uzmes u kompletu spuh odma i vario jer bus odma mogo nastelat prijenos bez ponovnog raskapanja prijenosa koji vise nebu bio nastelan kad vario nadoknadno metnes..

spuh ti je bagatela na njuskalu se daju nac 300+ kn.. takoder i multivara ima rabljenih 200+kn..
iso bi puno bolje naspram sada a ak nebus bio sretan imas i dalje izvrsnu podlogu za kit ukoliko ti stalk ima 17.5 dell
Mjenjam Speedfight za kuku od golfa.

ŠIFRA OGLASA: kuku meni kuku tebi!

Offline SixPack

• forumski skuteraš
« Odgovori #23 : 10 Veljača, 2014, 12:15:40 »
Bola uzmi vxra coece...stas ulagat u 50tku rupa bez dna..vxr pojam motora ide a netrosi bas kako je neko rekao kao golf duja 1.6 d haha

Nije meni to jedini  :icon_biggrin: napisao sam ti gore razloge za i protiv...razbijao sam si i ja glavu pol godine za zet vxr-a...pa reko sta ce mi  :dontknow:
Treba odrijesti 10k kn (a kombinacija koja je u igri me ne kosta nista), rega skuplja dosta (nije mi to jedini tak da...), nije to agilno kao skut od 80kg za jurit po gradskim ulicicama... Base gus nije vreca bez dna (700kn), na AC nema ti sta riknut a traje skoro ko serijala, sam pali i vozi, a 4T je 4T i uvijek neki kus treba mijenjat  ::)
Jedino max. brzina, al to ce rijesiti kit...i ak se dobro ustela trebao bi trosit manje neg LC50+spuh...
VXR bi zel jedino da zivim van grada, onda bez razmisljanja, al ovako NE.

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #24 : 10 Veljača, 2014, 12:25:08 »
samo makni remen i remenicu uljne pumpe i sam radi mješavinu 2.5% sa nekim boljim uljem i trajat će dugo.

Offline SixPack

• forumski skuteraš
« Odgovori #25 : 10 Veljača, 2014, 12:27:49 »
ac+spuh+multivar ti nema smisla? sa spuhom nebus nis dobio korisno bez variomata, ici ce bolje al kad dode do krajnje ce prevrtavat a iso bu sporije u krajnjoj dosta neg s variom, preporucam ti da to uzmes u kompletu spuh odma i vario jer bus odma mogo nastelat prijenos bez ponovnog raskapanja prijenosa koji vise nebu bio nastelan kad vario nadoknadno metnes..

spuh ti je bagatela na njuskalu se daju nac 300+ kn.. takoder i multivara ima rabljenih 200+kn..
iso bi puno bolje naspram sada a ak nebus bio sretan imas i dalje izvrsnu podlogu za kit ukoliko ti stalk ima 17.5 dell

Ne pratis me  ::)
Stalk je super ustelan s ovime sta jest na njemu, a krajnja jbg.,onda o krajnjoj nisam razmisljao.  :toothy11:
Decko koji bi ga zel je reko da mu krajnja ne igra nis, tako da ono, ima super ustelanu serijalu... Sebi bi stavio na ful serijalu koju bi dobio: drEvo+YR(+eventualno multivar) i to je to, za moje potrebe i previse  :icon_thumright:
Sve iznad toga, treba Dell19, pa radilicu, pa ovo, pa ono,pa potrosnja upitna, alu mi rizik stavljat radi vecinom kratkih relacija (do trgovine i sl.) plus sta kosta duplo, pa radije gus i tako...  :icon_thumright:
Jedino taj spuh je investicija mamicu mu...al dobro, nemres bas sve djabe  ;D
« Zadnja izmjena: 10 Veljača, 2014, 12:30:35 SixPack »

Offline ajlavsrku

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Vxr
  • Moja Kaciga: Vise njih
  • MojSetup: Polini vario i zvono,polini bregasta,kevlar,alu polutke,e5
  • MojSpuh: Serdarević ili bez kata
« Odgovori #26 : 10 Veljača, 2014, 12:28:14 »
Bola uzmi vxra coece...stas ulagat u 50tku rupa bez dna..vxr pojam motora ide a netrosi bas kako je neko rekao kao golf duja 1.6 d haha

hahahahaa taj sam,sjecam se prije dok su prijatelji vozili vx-ove i vxr-ove,nikad na pumpu s njima,a ovim s fxr-om i sp-om svako malo,al opet mi drazi cvajo jebenti :P

Offline anabellas

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 10 Veljača, 2014, 12:30:50 »
Reko si da ti skupo novi skut uzimat pa sam mislio da bus ostavio stalkera..

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Offline SixPack

• forumski skuteraš
« Odgovori #28 : 10 Veljača, 2014, 12:34:14 »
A jbg kad ne pratis  :sad1:
Stalk ide u zamjenu+neka doplata, i onda si ja za doplatu slozim navedeno, razumes  :toothy9:
I sta tome fali? Ja mislim da nis :toothy11:

Offline SixPack

• forumski skuteraš
« Odgovori #29 : 10 Veljača, 2014, 12:37:26 »
Ako se puno vozis i ako si jos i dosta na otvorenoj (zivis van grada) i jos ti je to jedini dvokotac, onda ti je jedini i najbolji izbor neki VXR200 ili tak neko lagano firtakt šajse, tu se slazem bez daljnjega  :icon_thumright:  :headbang:

Offline anabellas

• maxi forumaš
« Odgovori #30 : 10 Veljača, 2014, 17:45:13 »
A jbg kad ne pratis  :sad1:
Stalk ide u zamjenu+neka doplata, i onda si ja za doplatu slozim navedeno, razumes  :toothy9:
I sta tome fali? Ja mislim da nis :toothy11:

Tesko je tebe i pratit pisi malo određenije spominjes 6 skutera i kombinacije a nisi ni napiso na koji bi ti skuter stavljo navedeno i jos nije ziher ni da bus ga dobio  :icon_thumright:

Offline dzeba

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Mostar
  • MojSpuh: furnja boze sacuvaj....
« Odgovori #31 : 10 Veljača, 2014, 22:21:26 »

hahahahaa taj sam,sjecam se prije dok su prijatelji vozili vx-ove i vxr-ove,nikad na pumpu s njima,a ovim s fxr-om i sp-om svako malo,al opet mi drazi cvajo jebenti :P

eo 125ticu sam vozo pa sam visio na pumpi nekad dnevno i po 2 puta...sad s 180 nesmjem ni pomisljat kako ce trosit :$$
ali za gorivo i ulje ako treba od usta odvajam :D

Offline ajlavsrku

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Vxr
  • Moja Kaciga: Vise njih
  • MojSetup: Polini vario i zvono,polini bregasta,kevlar,alu polutke,e5
  • MojSpuh: Serdarević ili bez kata
« Odgovori #32 : 10 Veljača, 2014, 22:41:35 »
Ja sam isto takav,sve za motor i djelove i gorivo i ulje,neradin nigdi a koliko sam toga napravija otkad sam bez posla,ponosam sam na sebe i odreknem se i kave i smanjim cigare a poneksd i pjeske odem negdi da ustedim za ulje i djelove :))))

Offline SixPack

• forumski skuteraš
« Odgovori #33 : 10 Veljača, 2014, 23:28:06 »
Tesko je tebe i pratit pisi malo određenije spominjes 6 skutera i kombinacije a nisi ni napiso na koji bi ti skuter stavljo navedeno i jos nije ziher ni da bus ga dobio  :icon_thumright:

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
U najgorem slucaju bude islo na Stalkija  :icon_thumright:
Al jos se potajno nadam nrgiju mc4,on mi je tiha patnja...makar se do IT zaletit  :icon_biggrin:

Offline anabellas

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 10 Veljača, 2014, 23:31:11 »

:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
U najgorem slucaju bude islo na Stalkija  :icon_thumright:
Al jos se potajno nadam nrgiju mc4,on mi je tiha patnja...makar se do IT zaletit  :icon_biggrin:

iskreno meni je napetiji mc3 :D ali stalk je super za sredit  ak je u dobrom stanju.. nema greske  :icon_thumright:
imas u garazi otvorenu temu ? ak nemas daj nabaci koju sliku da vidimo stalkija  ;D

Offline dzeba

• forumski skuteraš
« Odgovori #35 : 10 Veljača, 2014, 23:50:02 »
Ja sam isto takav,sve za motor i djelove i gorivo i ulje,neradin nigdi a koliko sam toga napravija otkad sam bez posla,ponosam sam na sebe i odreknem se i kave i smanjim cigare a poneksd i pjeske odem negdi da ustedim za ulje i djelove :))))

sta sam puta u skolu otisao sa 8kn jeo lihvarske sendvice petkom u kuci neizlazio u grad hahah...ali haj...ispatit ce se  :icon_tongue:

Offline Grale

• moderator
  • Tržnica : (+59)
  • maxi forumaš
  • ja sam Brale
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kc
  • Moj Skuter: Didrek
  • Moja Kaciga: Suomy Trek
  • MojSpuh: Zx
« Odgovori #36 : 11 Veljača, 2014, 00:01:06 »

sta sam puta u skolu otisao sa 8kn jeo lihvarske sendvice petkom u kuci neizlazio u grad hahah...ali haj...ispatit ce se  :icon_tongue:
Al nisi se trebo zareza odreć, ne koštaju te oni puno toga :icon_biggrin:
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!  :headbang:

Offline dzeba

• forumski skuteraš
« Odgovori #37 : 11 Veljača, 2014, 00:07:04 »

Al nisi se trebo zareza odreć, ne koštaju te oni puno toga :icon_biggrin:

hhh Grale ubico !

Offline SixPack

• forumski skuteraš
« Odgovori #38 : 11 Veljača, 2014, 00:14:33 »
iskreno meni je napetiji mc3 :D ali stalk je super za sredit  ak je u dobrom stanju.. nema greske  :icon_thumright:
imas u garazi otvorenu temu ? ak nemas daj nabaci koju sliku da vidimo stalkija  ;D

Malo sam si razmisljao...ak sve otpadne i ostane stalk, roknut cu prvo base sa LC getribom, 100€ me izadje skupa, pa bum vidil...Base na sc08, to ima da traje ko Grcka,pali i vozi, a trosit ko upaljac :headbang:
Ma super je motoric, samo izgledam malo smjesno na njemu..novi nrgi bi mi sjeo supač,taman za moje dimenzije  :toothy12:

Offline anabellas

• maxi forumaš
« Odgovori #39 : 11 Veljača, 2014, 00:18:30 »

Malo sam si razmisljao...ak sve otpadne i ostane stalk, roknut cu prvo base sa LC getribom, 100€ me izadje skupa, pa bum vidil...Base na sc08, to ima da traje ko Grcka,pali i vozi, a trosit ko upaljac :headbang:
Ma super je motoric, samo izgledam malo smjesno na njemu..novi nrgi bi mi sjeo supač,taman za moje dimenzije  :toothy12:

imo je frend na stalkeru  base na sc08.. cuj starto je dobro i imo momenta ali krajnja bila ista ko i meni na bivsem zipu 50 4t ! nema kruha bez spuha i varia vjeruj mi .. na 50cc spuh i vario daju bolje rezultate nego base na serijali  :icon_thumright: