Ostalo > Svijet računala i mobitela

PS-4

<< < (2/4) > >>

anabellas:

--- Citat: Pulss - 02 Veljača, 2014, 14:07:02 ---Nemoj molin te usporedivat xbox one i ps4.. ps ga pere u svakom pogledu
Definitivno se isplati.. Jos kad igre vidis, a tek najavljene  ;D

--- Kraj citata ---

joj najjaci su mi brijaci ko ti , imas para 500 kn za svaku igru davat? onda daj  :icon_thumright:  razlika je onak gilera i piaggio  :icon_scratch:

Pulss:
Kakav si ti biser braco moja mila.. Usporedbu piaggio i gileru necu niti komentirat, koliko glupo zvuci :omfg:

Ok, daj onda pare za xbox, i placi sta svi koji imaju ps4 igraju bolje igre, sa boljom grafikom i vise fpsa.

Xbox 360 je bia bolji od ps3, sad je obrnuto. Koliko para toliko muzike. ps igre nisu 500kn

Koji k ce ti onda uopce ps4 kad imas ps2 ? Tamo ti je sve mukte. Pameti

anabellas:

--- Citat: Pulss - 02 Veljača, 2014, 15:33:21 ---Kakav si ti biser braco moja mila.. Usporedbu piaggio i gileru necu niti komentirat, koliko glupo zvuci :omfg:

Ok, daj onda pare za xbox, i placi sta svi koji imaju ps4 igraju bolje igre, sa boljom grafikom i vise fpsa.

Xbox 360 je bia bolji od ps3, sad je obrnuto. Koliko para toliko muzike. ps igre nisu 500kn

Koji k ce ti onda uopce ps4 kad imas ps2 ? Tamo ti je sve mukte. Pameti

--- Kraj citata ---

nema svrhe frende evo napisat cu ti da je ps4 bolji da budes vesel :D
moze on bit malo jaci kao hardware ali i dalje ne rjesava to kaj igre nisu besplatne ko na x-boxu da ih skidas s neta, prepreskupo ako se mene pita za minimalnu razliku igrivosti  :hello:

Pulss:
A kazem koliko para toliko muzike. Igre i grafika su definitivno bolje. E sad jebiga, ko oce izdvojit pare, uzet ce ps4, a neko ce bit i presretan  sa xboxom  :icon_thumright:

VEPAR:
Ma nije problem meni za igre jednom ili dvaputa godišnje se počastit, nego me zanima sam ps4 zbog dječijih bolesti i tome slično.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju