Ostalo > Svijet računala i mobitela
PS-4
anabellas:
--- Citat: Pulss - 02 Veljača, 2014, 15:46:30 ---A kazem koliko para toliko muzike. Igre i grafika su definitivno bolje. E sad jebiga, ko oce izdvojit pare, uzet ce ps4, a neko ce bit i presretan sa xboxom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
istina da.. :icon_thumright: susjed moj je imo ps3 i popizdio je kaj mora igre kupovat dok je moj buraz u isto vrijeme imo preko 100 igri free na xboxu , na kraju je i prodo ps3 i uzo box.
nisu kod nas ni place takve ko vani a cijene igara iste ako ne i skuplje nisam upucen.. :icon_tongue:
uglavnom nemres se izivit da trpas koju god igru oces neg onda ciljano uzimas par igri pa samo njih rokas ;D
Pulss:
Meni je frend uzea prvo Xbox, ima pun k igara, pa je proda xbox i kupia ps3. Jos dan danas zali sta je proda xbox.
Al kod ovog je druga prica, ps4 mu je drazi, a i misrosoft izvodi gluposti sa novim xboxom.
zrakoplovac:
ko voli nek izvoli, ali po meni te konzole viš nemaju smisla :dontknow:
dobra konfiguracija kompa, dobra periferija i deri kaj te volja :toothy3:
Pulss:
--- Citat: zrakoplovac - 02 Veljača, 2014, 16:16:02 ---ko voli nek izvoli, ali po meni te konzole viš nemaju smisla :dontknow:
dobra konfiguracija kompa, dobra periferija i deri kaj te volja :toothy3:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Za 1000e imas kompletan stroj sa monitorom i finim ozvucenjem ko da si u kinu ;D
zrakoplovac:
drito, makar za igre preferiram samo i isključivo slušalice :)
a zvučnici zika, multimedija i td. :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju