Ostalo > Motocikli
Aprilia RX 50
Groš:
a da istinaaa,ruzno stoji,all ako želi snage koje se dosta dobim s rezo spuhom na tim motorima mora nkj iskemijat oko položaja, Ima spuh koji ide u položaj ko serijski leovince v6 al je preskup tu kod nas
MarinM:
aha, dobro, a za karburator je sljdeci problem,vec sam mislio stavit 19 ali prirubnica je zeljezna? i na joj pise fi14 tako da bi prvo trebao nabavit gumenu (ako uopce postoji) :toothy3:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: MarinM - 30 Siječanj, 2014, 13:27:41 ---aha, dobro, a za karburator je sljdeci problem,vec sam mislio stavit 19 ali prirubnica je zeljezna? i na joj pise fi14 tako da bi prvo trebao nabavit gumenu (ako uopce postoji) :toothy3:
--- Kraj citata ---
ili napraviti od celika ili inoxa
MarinM:
Stavio sam auspuh međutim jako je trokirao nije mogao dignut okretaje uopce, i onda sam stavio diznu 82 (u njemu je bila 64) ali nista puno nije dobio samo malo ljepse radio. Onda sam skinuo spuzvu iz airboxa i opet nece nikako. Sad dize okretaje dolazi do 10 000 , ali nije to to. Bas trokira nemoze se ni krenut, a kamoli vozit :sad1: Pa ako netko zna sta bi se trebalo napravit? Bio bih zahvalan :headbang: :hello:
anabellas:
--- Citat: MarinM - 01 Veljača, 2014, 13:25:25 ---Stavio sam auspuh međutim jako je trokirao nije mogao dignut okretaje uopce, i onda sam stavio diznu 82 (u njemu je bila 64) ali nista puno nije dobio samo malo ljepse radio. Onda sam skinuo spuzvu iz airboxa i opet nece nikako. Sad dize okretaje dolazi do 10 000 , ali nije to to. Bas trokira nemoze se ni krenut, a kamoli vozit :sad1: Pa ako netko zna sta bi se trebalo napravit? Bio bih zahvalan :headbang: :hello:
--- Kraj citata ---
Zajeban osjecaj kad ne mozes lakse rolice metnut ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju