Ostalo > Motocikli
Aprilia RX 50
dzeba:
--- Citat: MarinM - 29 Siječanj, 2014, 23:24:03 ---Pa gust je bez rege adrenalin te pere, ali nesmijes na forumu rec, odmah bi te na kriz raspeli :laughing7: Bio sam ja s njim svugdje vec samoo gas :toothy3:
--- Kraj citata ---
hahhaha zanimljivo...u BIH ako si ga registriro ti si lud hahaha :P
inace fina kroserica...jel moguce stavit kit kao sto ide na skutera...msm dali je isto to na ovom saltungu ? :D
MarinM:
U Rijeci kod mene ima svacega ahah, samo sta auspuh vise nece ic pod rep nego u ovom stilu..
Mozda bih cak stavljao i supermoto gume i felge al o tome kad bude :D I skidanje ovih KTM naljepnica sa boka :laughing7: :laughing7:
--- Citat: Groš - 30 Siječanj, 2014, 10:20:54 ---Odlicna apriliaa :) samo to ljepo slozii i bit ce zverka,prije dva mjeseca sam prodao svoju apriliu mx 50 2004 god apoteka stanje išla je 90+ imala prednji lančanik s 12z. Ak nije tajna di si nabavio spuh i kit??? Ja sam se napatio za spuh i nisam mogo nac osim u benconyu 1680 kn i na kraju prodao mxa :/
--- Kraj citata ---
Hvala,nego reci mi, je ti ispod 7000 bila mrtva? Meni ovo do 7000 mrtvo a kasnije se razletava ima snage i sve.
Drnda:
pa to je normalno kad ima ventil koji ocito na 7 otvara drugu polovicu ispusnog kanala...
Groš:
nemaa nikakav ventil minareli am6 mašna,novije mašine za rs 50 piaggio D50B0 imaju ventil. I meni je mx isto bila mrtva dok tzrka i malaguti drakon oni imaju serijski 16 frgu pa nisu bili tolko mrtvi u niskim okretajima. MX i RX imaju frgu dellorto 14/12 ko tomos automatik,obavezno stavi vecu frgu vec i na serijali ce bit puno bolje :) i filter zraka stavi red sponge dobit ce osjetno snage :) jer je serijski filter gust ko puding :D
Bokygs:
Ako ga mislis voziti po sumi,ne stavljaj tako auspuh jer ces ga unistit.
Nikad mi nije bio jasan takav stil auspuha (i extra odvratan) na tim sm/enduro motoricima ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju