Ostalo > Motocikli
Glupo pitanje o rasporedu brzina i lera na motoru....
No_One:
Na gsxr-u malo teze, al na crossu je bilo ko da si moro dvaput dignut mjenjac da prebaci O.o
No_One:
Mozda je bio raz*eban pa zato, neznam
Bokygs:
Ti motori (osim tomosa) sto si im nasao leru su razjebani definitivno :laughing7:
Ler imas samo izmedju prve i druge,i to je to.Vozio sam dosta motora i dogadjalo se i meni da promasim brzinu (ne dignem dovoljno nogu).Ali onda se motor vrati u nizu brzinu iz koje sam usaltavao,ne ode u nikakav ler lol :toothy12: :toothy12:
vasodubrava:
--- Citat: Bokygs - 29 Siječanj, 2014, 18:18:36 ---Ti motori (osim tomosa) sto si im nasao leru su razjebani definitivno :laughing7:
Ler imas samo izmedju prve i druge,i to je to.Vozio sam dosta motora i dogadjalo se i meni da promasim brzinu (ne dignem dovoljno nogu).Ali onda se motor vrati u nizu brzinu iz koje sam usaltavao,ne ode u nikakav ler lol :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
upravo tako, neznam ja kakve si ti silne gsxr-ove i ninje-e vozio ali nemaju ler između svake brzine, zabrijo si dečko ;)
3alfa3:
Ajmo se maknut od tehnike i upotrijebit logiku....
Da li ima potrebe za lerom izmedju svih brzina? Nema. Zasto bi proizvodjac onda tamo stavio ler? ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju