Tehnički kutak > Tuning skutera

Bi xenon H4 na skuteru

<< < (2/11) > >>

dzeba:

--- Citat: Ridi77 - 28 Siječanj, 2014, 19:28:37 ---ko zna hoce :)

--- Kraj citata ---
nece

Ridi77:

--- Citat: dzeba - 28 Siječanj, 2014, 22:14:40 ---

--- Kraj citata ---
nece

--- Kraj citata ---

ok znaci ja sam glup koji sam stavljao 2 frenda i sebi xenon i normalno radi a ti ne? imam bi xenon od mercedesa onu plinsku zarulju i radi normalni nikakvih problema, drugi frend ima rally i njemu sam stavio obicni xenon radi, i trecem na piaggio nrg i opet radi bez problema i onda? nemoj pricat gluposti

dzeba:

--- Citat: Ridi77 - 28 Siječanj, 2014, 22:51:38 ---
--- Citat: dzeba - 28 Siječanj, 2014, 22:14:40 ---

--- Kraj citata ---
nece

--- Kraj citata ---

ok znaci ja sam glup koji sam stavljao 2 frenda i sebi xenon i normalno radi a ti ne? imam bi xenon od mercedesa onu plinsku zarulju i radi normalni nikakvih problema, drugi frend ima rally i njemu sam stavio obicni xenon radi, i trecem na piaggio nrg i opet radi bez problema i onda? nemoj pricat gluposti

--- Kraj citata ---

Kolko traje akumulator ?
satak 2 voznje  :icon_thumright:

Ridi77:
vozili smo se jednom od 7 navecer do 1 i svima nam radilo ne vidim u cemu problem? spojiss na akumulator i akumulator se fila cijelo vrijeme i normalno radi? samo prije nego ga ugasim ugasim xenon skuter radi 2 min i ugasim ga i aku ponovo pun? vjerovatno nisi probo a procito si na forumu da se nemoze i sad pricas gluposti ko pol foruma tu

vukas:

--- Citat: Ridi77 - 28 Siječanj, 2014, 23:02:35 ---vozili smo se jednom od 7 navecer do 1 i svima nam radilo ne vidim u cemu problem? spojiss na akumulator i akumulator se fila cijelo vrijeme i normalno radi? samo prije nego ga ugasim ugasim xenon skuter radi 2 min i ugasim ga i aku ponovo pun? vjerovatno nisi probo a procito si na forumu da se nemoze i sad pricas gluposti ko pol foruma tu

--- Kraj citata ---
Jel imaš ostala svjetla LED ili obična ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju