Općenito > Trgovine
kupovina novih dijelova
giannelli:
Sta bolan stanku nevalja
Sr70rr RTMCSR Dalmacija
Marko^^:
Ja se u stanka uzdam 50:50 ..
Jednom narucio Full Malossi prijenos,Multivar,flyclutch,neko njegovo malossi zvono( ??? ) cak i remen..
Dobio obican Peugeot rmene samo naljepnica Malossi ( LOL ),dobio Multivar sa polomljenim valjcicima i dobio chineseclutch a ne fly ..(Lagano na kvacilu pise MAALOOSI),a zvono da ne govorim.
Inace,iskesiro sam tu bio nekoliko stoja.(Dogovor bio sve original Malossi,Multiv,kvacilo,kevlar i FlyClutch)Pa eto,mozda ste vi bolje prosli?
matrix123:
Ja uzimam od Stanka vec duze vrijeme,malo je neozbiljan sto jest jest..al sve mi je stizalo na vrijeme i kako treba...naracuio sam tt,multivar..malossi fly kvacilo na snizenju za 30e..juce mi stiglo zvono malossi 107mm isto na snizenju 20e i jos neke sitnice....trenutno je popust kod njega gotov upola cijene...
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: Marko^^ - 22 Siječanj, 2014, 23:03:29 ---(Lagano na kvacilu pise MAALOOSI)
--- Kraj citata ---
znači i P nabavlja dijele from Stanko?! :headbang:
mosa Stanko!
steeef:
--- Citat: Marko^^ - 22 Siječanj, 2014, 23:03:29 ---Ja se u stanka uzdam 50:50 ..
Jednom narucio Full Malossi prijenos,Multivar,flyclutch,neko njegovo malossi zvono( ??? ) cak i remen..
Dobio obican Peugeot rmene samo naljepnica Malossi ( LOL ),dobio Multivar sa polomljenim valjcicima i dobio chineseclutch a ne fly ..(Lagano na kvacilu pise MAALOOSI),a zvono da ne govorim.
Inace,iskesiro sam tu bio nekoliko stoja.(Dogovor bio sve original Malossi,Multiv,kvacilo,kevlar i FlyClutch)Pa eto,mozda ste vi bolje prosli?
--- Kraj citata ---
50:50?
to je za mene mučko đubre a ne čovjek..em ne dobiješ kaja naručiš,em ti oće podvalit neke falš dijelove pod malossi..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju