Općenito > Trgovine
kupovina novih dijelova
3alfa3:
--- Citat: steeef - 23 Siječanj, 2014, 15:06:45 ---...em ti oće podvalit neke falš dijelove pod malossi..
--- Kraj citata ---
Maloosi? ;D
Marko^^:
Po meni ne da je malo neozbiljan,vec zajebaje me po svemu.Posaljem poruku posaljo original Malossi Multivar nebitno cijena na tu adresu,dobijem za cini mi se 130 KM kineski fals multivar s prevelikom bolcnom i roznim klizacima(da,roznim koji jedva stanu u cijelio vario).
Marko^^:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 23 Siječanj, 2014, 14:13:54 ---
--- Citat: Marko^^ - 22 Siječanj, 2014, 23:03:29 ---(Lagano na kvacilu pise MAALOOSI)
--- Kraj citata ---
znači i P nabavlja dijele from Stanko?! :headbang:
mosa Stanko!
--- Kraj citata ---
Tko je P?
Kod mene vise nikad Stanko osim ako mi treba Auspuh(Jedina prava stvar koja mi je stigla kak treba i da valja za dosta jeftine novce)
Aprilia sr70:
I mog prijatelja je zajeb..Momak ga fino pitao da li ima MF radilicu..rekao da ima..i dogovoreno sve poslao...dosao paket..radilica serijska..pa cak i polovna,Zvali ga i vise se nije ni javljao..a na Pik poruke nije ni odgovarao..Tako da 0 bodova sto se tice stanka. :)
Marko^^:
--- Citat: Aprilia sr70 - 23 Siječanj, 2014, 18:32:49 ---I mog prijatelja je zajeb..Momak ga fino pitao da li ima MF radilicu..rekao da ima..i dogovoreno sve poslao...dosao paket..radilica serijska..pa cak i polovna,Zvali ga i vise se nije ni javljao..a na Pik poruke nije ni odgovarao..Tako da 0 bodova sto se tice stanka. :)
--- Kraj citata ---
E bas taj rad,preko pika me on prijavio i blokiro mi se racun nemogu mu slat poruke,a prek telefona se ne javlja,kad se javi sve ono ok,dobar dan dobar dan ovo ono kazem ja njemu da sam skoro narucio a on nesto smulja e izvini moram ici i to mi se javi jednom u 50 poziva..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju