Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner sp70 Mhr Rep
Pulss:
--- Citat: Rox-Rab - 20 Siječanj, 2014, 23:17:59 ---mislim da tu treba dizna jedno 15 brojeva veca :)
--- Kraj citata ---
Isa san to napisat al nisan tia ispast glup :laughing7:
MarkO1:
--- Citat: Rox-Rab - 20 Siječanj, 2014, 23:17:59 ---mislim da tu treba dizna jedno 15 brojeva veca :)
--- Kraj citata ---
Mislim da nema potrebe,planirao sam stavit 72 cisto da se osjecam bar malo mirnije :P
Jedino sto se da primjetit(ne znam da li je zbog bjele centralne ili do dizne),da skuter vraca malo obrtaja na startu.
I mislim da je krajnja sasvim kotektna :icon_thumright:
anabellas:
--- Citat: MarkO1 - 20 Siječanj, 2014, 23:38:44 ---
--- Kraj citata ---
Mislim da nema potrebe,planirao sam stavit 72 cisto da se osjecam bar malo mirnije :P
Jedino sto se da primjetit(ne znam da li je zbog bjele centralne ili do dizne),da skuter vraca malo obrtaja na startu.
I mislim da je krajnja sasvim kotektna :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nemozes diznu stavit odokativno nego kreneš od vece pa prema manjoj, koja daje dobru boju tu stanes :icon_thumright:
MarkO1:
nemozes diznu stavit odokativno nego kreneš od vece pa prema manjoj, koja daje dobru boju tu stanes :icon_thumright:
[/quote]
Stavljao sam 84,nepase mi,gusi se na startu,a kolko trosi to da nepricam :notworthy:
ditek:
Ajoj ja 68 diznu imam na serijali sa spuhom tako da nebi ti preporucio da tako dalje voziš :nono:
10-15 brojeva veca dizna, a to sto se na startu gusio trebas i iglu naštelat kak spada a mozda i klipic sredit i onda ce bit kak treba :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju