Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner sp70 Mhr Rep
Grale:
Naravno da u broj nemrem pogodit, pogotovo jer prvo veli da je bušil airbox, pa onda da ga nije diral, pa sad na kraju ni sam neznam kaj od toga je :dontknow:
Također, dal je prirubnica puknuta, dal vuče falš na semerinzima, na dihtunzima, spoju blokova itd.
Sve to igra ulogu.
Al da mu je štel zacvikat, do sad već bi :icon_biggrin:
ditek:
Ma na kraju ce se ispostavit da ima gljivu ipak :P
A nez kolko je kilometara proso do sad? Il sam propustio taj podatak :D
MarkO1:
--- Citat: Grale - 21 Siječanj, 2014, 23:57:19 ---Naravno da u broj nemrem pogodit, pogotovo jer prvo veli da je bušil airbox, pa onda da ga nije diral, pa sad na kraju ni sam neznam kaj od toga je :dontknow:
Također, dal je prirubnica puknuta, dal vuče falš na semerinzima, na dihtunzima, spoju blokova itd.
Sve to igra ulogu.
Al da mu je štel zacvikat, do sad već bi :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Izbusena je mala rupica na airboxu,nisam ja vec neko prije mene,valjda nece ni sad ;D
--- Citat: ditek - 22 Siječanj, 2014, 00:01:17 ---Ma na kraju ce se ispostavit da ima gljivu ipak :P
A nez kolko je kilometara proso do sad? Il sam propustio taj podatak :D
--- Kraj citata ---
Ma drug imam gljivurinu onu pravu,double layer je smjesna za ovo :icon_tongue:
Ma presao sam oko 1000km sad ovako kako jest,i nisam imao problema :headbang:
Pulss:
@grale ..zar nije normalno da kad se stela da se krene od vece dizne prema manjoj, prati se boja svjecice, i stavis mrvicu bogatiju diznu(2 broja) kad nades idealnu smjesu(ili tako ostavis i bog)..
On niti zna koja mu je boja svjecice, niti ima volje stavljat vecu diznu, samo zna da je ova dizna sta mu je predlozena prevelika i da je dosta 4-5 brojeva veca od njegove.
Shvati da svi ode zele da tebi skut odvozi koliko god moze, niko ne zeli da ti zariba. Zato jel mozes poslusat i ic pogledat svjecicu, pa onda stelat sve.
I na presiromasnoj smjesi ce on odvozit 1000km, bit ce sve u redu, dok ne stane. Probaj prelistat malo pa ces vidit koliko ih zaribanih ima, samo radi toga jer su bili uvjereni da je smjesa dobra.
Mislin da je reponjina pila zadnja dobila po p ;D
tronic:
prvi put cujem da neko stela kit i sve a da svjecicu nije ni pogledao :icon_scratch: ..evo ti najbolji odgovor od Pulssa :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju