Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner sp70 Mhr Rep
Grale:
Evo kak onda frendu nije zacvikal skuter dr.evo+yasuni r, s diznom 74, izvadenom lulicom na novom sr-u.
Tj. lulica maknuta, al je crijevo bilo gore, pa je bila rupa cca 16 mm i red sponge.
Vozeno 5000, onda stavljena 19-ica...
Komotno se moglo ić s manjom diznom, al nisam imal 72, 70 je malo blijeda bila.
Mada nebi ni s njom bilo većih problema.
A par setupova znam svi se vrte oko 68 dizne na takvim setupovima s malim airboxom ne diranim.
A to kaje mhr replika gore niš ne znači, ako ju auspuh određuje.
Nije je isto vozit na r-u ili c16.
Uostalom alu je, pa se još bolje hladi...
MarkO1:
--- Citat: ditek - 21 Siječanj, 2014, 21:23:59 ---Ostavi se skutera frende, nije to za tebe. Ja neznam jel tak teško izvadit svjećicu i pogledat smjesu? Ne, mi tebi trebamo reć jel dobra dizna :headbang:
Uglavnom, sretno ti dalje i puno sretnih kilometara :hello:
--- Kraj citata ---
Nema sta poslusacu te :icon_thumright: sretno i tebi :)
--- Citat: Grale - 21 Siječanj, 2014, 21:44:17 ---Evo kak onda frendu nije zacvikal skuter dr.evo+yasuni r, s diznom 74, izvadenom lulicom na novom sr-u.
Tj. lulica maknuta, al je crijevo bilo gore, pa je bila rupa cca 16 mm i red sponge.
Vozeno 5000, onda stavljena 19-ica...
Komotno se moglo ić s manjom diznom, al nisam imal 72, 70 je malo blijeda bila.
Mada nebi ni s njom bilo većih problema.
A par setupova znam svi se vrte oko 68 dizne na takvim setupovima s malim airboxom ne diranim.
A to kaje mhr replika gore niš ne znači, ako ju auspuh određuje.
Nije je isto vozit na r-u ili c16.
Uostalom alu je, pa se još bolje hladi...
--- Kraj citata ---
Pa da,stavljao sam 84,skuter trokira i rasipa gorivo,mokar red sponge...
Nisam prepravljao airbox,ni lulicu nisam izadio.
Mislim da ako nije bilo problema do sad nebi trebalo ni od sad :)
E sad kolko ce moci seriska radilca jos izdrzat pitanje je :o
A pregazila je 15.000 hilj. prije mhr rep :)
ditek:
@Grale
Sve 5, stvar je stelanja i razlika je od skutera do skutera. Ja sam reko okvirno koja bi dizna trebala ic neznam di je tu problem.. Ti kazes dizna 74 a ja sam reko 78..
Ti setupi na pia su prežvakani 100 put vec, mogo je potrazit slicni setup i amen. A ne otvarat temu pa srat po prijedlozima koje mu je 5 ljudi dalo :)
Grale:
Ne, to nisu setupi, nego bezveze stavljena neka ogromna dizna zbog straha od cvikanja.
To kaj skuter s prebogatom smjesom nejde ni 50% kak bi trebal ić je druga stvar.
Onda se sere kak piaggio troši puno.
Normalno kad sam se nagledal takvih "naštelanih" skutera di je svjećica ugljen.
Nakon 500 km skinem kit jedan dolje ono čelo klipa crno ko mrak, normalno dizna 85 natrpana i igla skroz dignuta bez lulice na serijski auspuh i polini kit :dontknow:
Em se dere, em troši 6 l, a nejde ni blizu kak bi trebal ić.
ditek:
sve ja to razmem, zato i kazem da se skine svjećka i pogleda boja :)
neznam jel mu ti mozes sad rec diznu tocno koju da metne? mislim da nemres.. nemre niko..
ugl vise mi je digla tlak nepristojnost neg ikaj drugo :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju