Tehnički kutak > Tuning skutera

Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!

<< < (15/27) > >>

ivanm:
sve ovisi kak se voziš. meni nikad iznad 5.. ak ga non stop gaziš ići će i preko, a uz laganu vožnju i oko 4 litre.

ajlavsrku:
sigurno da oce moga bi ja da mi trosi 6 i da trosi 4-4.5 mozda,al s obzirom na moju voznju ja sam sa 5 zadovoljan,trecina gasa i malo zivlje po gradu :)

SixPack:
Imam jos par sitnih pitanja za setup :toothy11:
- koji iglicasti ak ne dolazi sa evom? Malossi?
- koja lamelice roknut (bestbuy), ili da pustim serijske?
- svjecica za Evo/YR na AC?
- jel ide u multivar 2000 ista dimenzija rolica ko u serijski varijomat? Pitam jer ih imam vec par kombinacija doma, pa... :dontknow:
- u onoj tablici oprugica po bojama od Malossija, koja je sifra za serijsko Piaggio kvacilo...jel to fi 107...? :dontknow:

@ivanm: vidio sam negdje da si pricao kak lezajevi na minarelliju mogu izdrzat i 50k, a na Piaggio se hoce raspat i na 20-25k? Jel to pricas o ful serijali, ili...  :icon_scratch:
Koji su najizdrzljiviji zamjenski za serijsku radilicu?

ivanm:
nađi NTN japan sa 8 kuglica
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,42016.msg669812.html#msg669812
a ovo sve drugo, igličasti ostavi serijski dosta je jak. malossi ti je preširok. nabavi novi serijski. lamelice bilokoje, ak su ti serijske limene, nađi neke karbonske
svjelica NGK BR9ES, ide ista dimenzija rolica 19x15.5mm,  a federi su ovi http://www.malossistore.eu/en/products/RACING-SPRING-SET-for-ORIGINAL-CLUTCH_29-7454?M=250&MM=MO%2FPIPDD50&FG=TRASM&Type=M

vukas:

--- Citat: SixPack - 12 Veljača, 2014, 06:12:30 ---@ivanm: vidio sam negdje da si pricao kak lezajevi na minarelliju mogu izdrzat i 50k, a na Piaggio se hoce raspat i na 20-25k? Jel to pricas o ful serijali, ili...  :icon_scratch:
Koji su najizdrzljiviji zamjenski za serijsku radilicu?

--- Kraj citata ---
NTN Japan(20x52x12) sa 8 kuglica više nema u Lagerosu.
Ima ih u Lagercommerce-u, oko 140 kn su.
Skoro duplo su skuplji od NTN Taiwan sa 10 kuglica, pa ne znam koliko jako želiš te bolje.

Sigurno ne vrijede tolke novce, al i ja tražim najbolje moguće ležajeve tak da ću se i ja morat malo protegnut više nego sam kanio.
Možda negdje ima i jeftinije, ako netko zna neka javi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju