Tehnički kutak > Tuning skutera
Dr.Evo vs Malossi Replica potrošnja!
Grale:
I nisi kvadriral r.
maminjo:
naravno da sam stavio manju diznu za dr.evo....za replicu je bila 83, a sad sam stavio 80(karb je dell 19)...ispod toga mi je preriskantno... znači u toj kombinaciji troši 0.5-0.7l više od replice
giannelli:
Hahaha vec sam mislio da ne znam mnozit a pocetnicku gresku napravim
Ako je drevo nov mozda zbog tog trosi vise dok se ne razradi? A meni nekako logicno da ce alu manje trosit zbog manje temp i trenja u cil.
Sr70rr RTMCSR Dalmacija
ljubo46:
imao sam dr eva i sad imam replicu i potrošnja je tu negdje..na replici veća par deci..tj na 100km potrošim 4,5 litri ak se nevozim stalno pun gas...da na dell 19..
SixPack:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Siječanj, 2014, 14:52:47 ---Da, makar potrosnja nije bila razlog prelaska sa narda na yasuni R. 2 stvari su presudile - manja buka i ono vaznije, na nardu bi mi vuna trajala 500km, a radio sam godisnje 10000km pa mi se nije vise dalo s tim zajebavat. Stavio Yasuni, vozio ga cudo kilometara i pred prodaju skuta skinuo plast da vidim vunu, kad ono - ko nova (osim boje)
--- Kraj citata ---
Alfa, ak se sjecas mozes baciti info za KARB i cca prijenos/kvacilo kak si imao ustelan sa Replicom i YasunyR. Znam da si negdje pricao kak ti je trosila oko 4-4.5 :o al ne mogu naci temu... :-[
I, koju radilicu si imao gore?
Pitam jer uzimam drugi Piaggio AC, pa se isto razmisljam DrEvo ili Replicu (oba sa YasuniR)... Zel bi Replicu radi AC ak je vidim potrosnja ista, a trebao bi biti dobrano jaci na AC-u?
Jedino bi morao uzeti karb 19 i drugu radilicu za Replicu... :dontknow:
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju