Općenito > Propisi

Polaganje na skuteru

<< < (2/9) > >>

Grale:

--- Citat: playaa - 13 Siječanj, 2014, 21:37:56 ---
--- Citat: JosipMarijanovic - 13 Siječanj, 2014, 21:26:15 ---Nesmijes voziti nista na brzinne. I za auto mozes polagati na automatiku i to ti se upisuje i samo to smijes voziti

--- Kraj citata ---

po tvome nitko u šibeniku ne bi vozio 125-icu brzinca jer nijedna škola koliko ja znam nema motor na brzine za polaganje A1 kategorije :hello:

--- Kraj citata ---
Nije tu po ničijem, već kako se u zakonu navede.
Evo pa pogledaj kolko ti tvoji šibenčani moraju još sati odradit čega da bi mogli vozit "brzinca" :icon_thumright:
http://static.hak.hr/media/vozacki-ispiti/pravilnici/pravilnik_o_izmjenama_i_dopunama_pravilnika_o_osposobljavanju_kandidata_za_vozace_nn160_13.pdf

Neznam123:
Ja sam polago na yamahi ybr 125 i nema nikakve sifre

JosipMarijanovic:
Zamisli nereda u gradu da svi polazu na automatiku i onda idu voziti rucni mjenjac. Mislim na auto.  :nono: za motor je isto. Sigurnost u prometu na prvom mjestu.  :icon_thumright:

Grale:

--- Citat: Neznam123 - 13 Siječanj, 2014, 22:07:03 ---Ja sam polago na yamahi ybr 125 i nema nikakve sifre

--- Kraj citata ---
Jel automatik?
Nije, onda ti ni ne treba šifra.
Ako položiš na vozilu sa polugom spojke (ilitiga po seljački da ima brzine), onda se pretpostavlja da nisi blesav da neznaš vozit skuter ili neki drugi automatik.

Neznam123:
Znaci ako skola ima samo automatik i na njemu polazes mozes vozit samo automatik motore?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju