Općenito > Propisi

Polaganje na skuteru

(1/9) > >>

luks0132:
Evo ljetos sam položio a1 kategoriju na skuteru i napravio vozačku i u vozačkoj piše šifra, sada ja tražim po netu šta znači ta sifra i nađem da znači: "Vozila bez poluge spojke" i sada mene zanima kada me policija zaustavi na motoru sa manualnim mjenjačem dali mi mogu napisati kaznu i kolika je ona?? najbolje bi bilo kada bi tu bio neki policajac ili netko tko ima ovakvog iskustva??

HITNO mi je jer kupujem motor a želim nešto na šaltanje pa da nebi kupio a nesmijem ga vozit

walkay:
Sa A1 kategorijom smijes voziti skuter ili motor na saltanje do 125ccm!

dachi:

--- Citat: walkay - 13 Siječanj, 2014, 20:20:00 ---Sa A1 kategorijom smijes voziti skuter ili motor na saltanje do 125ccm!

--- Kraj citata ---
u prevedenom,nesto do 11kw

JosipMarijanovic:
Nesmijes voziti nista na brzinne. I za auto mozes polagati na automatiku i to ti se upisuje i samo to smijes voziti

playaa:

--- Citat: JosipMarijanovic - 13 Siječanj, 2014, 21:26:15 ---Nesmijes voziti nista na brzinne. I za auto mozes polagati na automatiku i to ti se upisuje i samo to smijes voziti

--- Kraj citata ---

po tvome nitko u šibeniku ne bi vozio 125-icu brzinca jer nijedna škola koliko ja znam nema motor na brzine za polaganje A1 kategorije :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju