Općenito > Propisi
Polaganje na skuteru
luks0132:
ovako ćemo.. poznajem 2 policajca sa mog područja pa ću pitati jednog od njih za to kako se to tolerira i za kaznu
3alfa3:
--- Citat: luks0132 - 15 Siječanj, 2014, 17:50:17 ---ovako ćemo.. poznajem 2 policajca sa mog područja pa ću pitati jednog od njih za to kako se to tolerira i za kaznu
--- Kraj citata ---
Ne trebas ti njih pitat, nego procitat u zospc-u koji je na netu :)
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
neos 123:
onda prakticki ako me zaustavi u autu a imam samo a1 i 17 god kazna je 2000kn?
Lumpri:
ja sam polagao prije godinu dana...
mislim da u slučaju da imaš a1 i uhvati te u autu ipak je malo rigoroznije...ako netko točno zna volija bi i ja znat
luks0132:
ja mislim da je 2000 kn kazna ako me uhvati u autu jer je to druga kategorija, a ako me uhvati na motoru 125ccm od 9kw sa manualnim mjenjačem a u vozački mi piše automatski mjenjač, mislim da je to nešto drugo jer taj 125 motor što sam naveo spada u a1 kategoriju a a1 kategoriju imam upisanu u vozačku... :dontknow: :dontknow: a da me uhvati sa npr. aprilliom rs otvorenom koja ima 17-18kw to bi bilo da nemam kategoriju jer aprillia spada u a2 kategoriju... iako ja znam tu kod mene u mjestu nekoliko dečkiju koji su sa a1 kategorijom vozili 600+ccm sve donedavno, a neki se i sada tako voze i nemaju problema, tj. policija ih ne zaj.. toliko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju