Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
pajo:
bas se svi ložite na te kopije s4 neki dan sam dozivio da se prodaje i u lokalnoj papirnici?još malo ce na placu da prodaju kopije samsunga :laughing7: :laughing7:
iskreno ne vijerujem pola toga sto piše tamo od spec.i prije bi uzeo ovaj mob iz linka nego to.još 2god garancije dices bolje :icon_thumright:
http://www.links.hr/?naziv=smartphone-gigabyte-aku-a1-dualsim-mediatek-mt6589-quadcore-1-2ghz-ram-1gb-memorija-4gb-4-5-touchscreen-wifi-kamera-5-0-mp-bt-usb-android-4-2-crni&option=artikl&id_artikl=040.700.010
razmisli još jednom
ljubo46:
--- Citat: pajo - 10 Siječanj, 2014, 17:42:22 ---bas se svi ložite na te kopije s4 neki dan sam dozivio da se prodaje i u lokalnoj papirnici?još malo ce na placu da prodaju kopije samsunga :laughing7: :laughing7:
iskreno ne vijerujem pola toga sto piše tamo od spec.i prije bi uzeo ovaj mob iz linka nego to.još 2god garancije dices bolje :icon_thumright:
http://www.links.hr/?naziv=smartphone-gigabyte-aku-a1-dualsim-mediatek-mt6589-quadcore-1-2ghz-ram-1gb-memorija-4gb-4-5-touchscreen-wifi-kamera-5-0-mp-bt-usb-android-4-2-crni&option=artikl&id_artikl=040.700.010
razmisli još jednom
--- Kraj citata ---
ja bi rekao da je to isto što je i ovdje u raspravi...samo drugo ime... :icon_thumright:
pajo:
pa da samo ne furas kopiju i imas garanciju 2god i ljepše izgleda uz roxa ;D
daRio:
--- Citat: pajo - 10 Siječanj, 2014, 17:50:46 ---pa da samo ne furas kopiju i imas garanciju 2god i ljepše izgleda uz roxa ;D
--- Kraj citata ---
Meni osobno uz povoljnu cijenu najvažniji detalj kod odluke. Čak sam spreman malo i zažmiriti po pitanju nekih karakteristika nauštrb cijene i garancije.
ljubo46:
--- Citat: pajo - 10 Siječanj, 2014, 17:50:46 ---pa da samo ne furas kopiju i imas garanciju 2god i ljepše izgleda uz roxa ;D
--- Kraj citata ---
hahaha da.. al kažem, ima mi ga kolega i kad mi je rekao neke stvari nisam mogao vjerovat pa sam vas išao pitati...
meni svakako kamera bude bolja od s2mini koji ima 3,2mp i veći je i ljepši..za pozive i forum bude dobar, što ni sam više ne sumnjam.. :icon_thumright:
a imam jednog čovjeka šta mi sve složi osim ak mi baš ekran ne drapi u roku mjesec dana..
ali onda baš nisam imao sreće, ništa drugo.. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju