Ostalo > Svijet računala i mobitela
Samsung galaxy s4 (kopija)
ljubo46:
zasto da nije ekran veci od 4incha?
balicdim:
imam prestigio 4322 sa 4,3 ekranom i baterijom od 1500mah i uz redovno korištenje koje se svodi na 4-5 poziva od do 5 minuta svaki i 20ak poruka dnevno baterija drži 3 makinum 4 dana, ako koristim net mogu je ispalit za 1 dan a ako je net samo za mailove i tu i tamo malo surfanja po aplikacijskim novinama dva - dva i pol dana
daRio:
--- Citat: ljubo46 - 10 Siječanj, 2014, 17:15:50 ---zasto da nije ekran veci od 4incha?
--- Kraj citata ---
Naveo sam to kao primjer jer što je veći ekran to je i potrošnja veća pa bi trebala biti jača baterija kako bi zadovoljila potrebe korisnika a to je minimalno 12 sati prosječne uporabe.
daRio:
--- Citat: balicdim - 10 Siječanj, 2014, 17:29:09 ---imam prestigio 4322 sa 4,3 ekranom i baterijom od 1500mah i uz redovno korištenje koje se svodi na 4-5 poziva od do 5 minuta svaki i 20ak poruka dnevno baterija drži 3 makinum 4 dana, ako koristim net mogu je ispalit za 1 dan a ako je net samo za mailove i tu i tamo malo surfanja po aplikacijskim novinama dva - dva i pol dana
--- Kraj citata ---
Također se radi o Prestigio i sve stoji makar je lakše raditi sa 2500 mAh.
Net i ostale aplikacije jedu bateriju ko gladni cigići. ;D
ljubo46:
aha razumijem
uzet cu onda ovog s 8mp jer ima jacu bateriju...i gotovo..
još samo da pitam nema nikakvih dodatnih trošarina jer je paket manje od 150eura vrijednosti? mislim na pdv i carinu..to je znaci sve čisto..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju