pa puno je u tom slucaju,mene na tomatu tolko izadje tarifa + uspostave poziva a ima svega po 1000.
ni jedan mjesec prek 75 kn ne potrosim.
Haha, a potrošiš 1000 minuta i poruka? A vjerojatno ne potrošiš ni mb, tak da ubiti i preplaćuješ to kaj koristiš.
Imal sam tarifu gdi se plaćala uspostava i nikad više, uvijek samo kratki pozivi po 10 sec.
Sad odma nazovem nekog dok ga nekaj trebam umjesto slanja poruka ili vibera.
Neko ko koristi tolko minuta onda mu nije baš dobra opcija, jer da potroši 25 kn mjesečno na uspostave bi moral u prosjeku sa svakim visit na telefonu 10 minut, a to sumnjam da neko dela
Naravno, svakom paše određena tarifa, nekom je dosta samo da ima 2 gb interneta i tjt, nekom da ima samo pozive itd. zato je najbolji po tome bon-bon, kojeg sam ja štel uzet, on bi me ispadal 80 kn mjesečno (jer moraš kupit bon svaki mjesec od tolko da bi dobil popust na neki paket), al mi je isti k**ra* kad ne potrošim ništ više od ovog kaj trenutno imam.
Minuta potrošim 100-tinjak, poruka do 200 i nekad dođem do 800-900 mb dok koristim hot spot.
Pretplata je plus jer imaš pogodnosti na mobitele, jer nemoraš kupovat bonove i dok ti treba hitno (recimo za uspostavu u nekoj tarifi) nemaš na računu i fino ti svaki mjesec dođe doma uplatnica, poslikaš qr kod i platiš u 3 sekunde račun, ili staviš prek trajnog naloga.
Minus je ugovorna obveza, ali i to samo ako uzimaš mob, ako ne uzimaš uzmeš bez ugovorne obveze i boli te tuki
Svakom paše drukčija tarifa, zato ih tolko i postoji, pa je bezveze govorit da je neka glupa, jer bi ja osobno na uspostave potrošil sad prek 50 kn mjesečno sigurno.
pa puno je u tom slucaju,mene na tomatu tolko izadje tarifa + uspostave poziva a ima svega po 1000.
ni jedan mjesec prek 75 kn ne potrosim.
i ja tu koristim , si vidio sad novu za 29kn mjesecno? isto 1Gb , 500 poruka , 250 free minuta , meni cist previse , das 50kn mjesecno i ostane ti 20 kn za uspostave
To je ok tarifa isto, ali opet kad imaš dodatne troškove za uspostavu.
Najgore mi je bilo dok nazovem staru, ona mi se javi i veli budem te nazvala da ne trošiš impulse