Ostalo > Svijet računala i mobitela
HP 6720s xp ili win7?
ivanm:
to je procesor sa 2 logičke jezgre i tu je xp grijeh.
stavi čak windows 8 a ne 7..
lakši, brži i još manje opterećuje komp..
valkira.solingen:
pozdrav za sve forumase.
potrebna mi je mala pomoc, laptop hp 6720s - nikako ne mogu da pronadjem odgovarjuce drajvere za grafiku. drajveri koje win 7 instalira sa neta ne mogu da pokrenu niti jednu jednu igricu. sistem se jednostavno urusi a kompjuter ugasi. inace za obican surf, filmove i sl. radi normalno - koje drajvere koristite za win 7
hvala
JogFromYamaha:
jesi skinuo drivere s hpovog support sajta i dali si instalirao net framework i c++ distributive package 2008 i noviji
jer to mu treba da bi radila grafika
iako nema za grafiku driver za 7icu probaj dal radi od viste jer znaju biti kompatibilni
ako ne radi onda moras naci na intelovu verziju iako to ne preporucam za laptope
valkira.solingen:
instalirao sam net frame i c++ i opet ne valja. kada pokrenem sistem u safe modu laptop radi satima, surf i one lagane igrice online.
posto mi izgleda da je prava lutrija pronaci odgovarajuci driver za HP 6720s za win7, nadao sam se da ina neko kome je to poslo za rukom.
trazim dalje :)
balicdim:
možda ti grafički čip ilitiga kartica otkazuje i pri pregrijavanju gasi laptop
u safe modu radi jer u safe modu nema toliku grafičku potrebu, sve radi na manje bita i na manjoj frekvenciji
posjedujem isti laptop i nikad mi se da ne ureknem nije ugasio, svi driveri skinuti sa hp-ove službene stranice i sve radi kako treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju